maanantai 28. helmikuuta 2011

"These Red Lips, Blue Eyes, Little White Lies..."

Rakastan huulipunia, joka on varmasti muutamaan otteeseen täällä jo tullut selväksi, mutta sen pysyminen onkin aina ollut melko hankalaa, ja varsinkin mitä punaisemmasta ja voimakkaammasta punasta on kyse.
Olisihan se upeaa, jos puna pysyisi huulilla tuntia pidempää.

Elokuvissa se näyttää niin helpolta, ja aamulla herätessäkin on punat huulilla ja meikki ihan tiptop, on se kumma juttu, että ei minun naamani ainakaan niin freshiltä näytä. No, totuus on että en kyllä nuku meikit naamalla, ainakaan usein.

Kosmetologiopiskelijana meikkaaminen on tullut tutuksi enemmän tai vähemmän. Mutta en niinkään välitä meikata muita kuin itseäni.

Pohdiskelen, kummastelen ja turhaudun ihan yhtälailla kuin muutkin lehtiartikkeleiden sekavista ohjeista. Monet ohjeet ovat jotakin niin täyttä *piip* että ei ihme, että tuolla välillä näyttää enemmän zombilta mustine silmineen kuin glamourtähdeltä.

Nyt kuitenkin, huulipunan osalta, löysin trendin nettisivuilta erittäin hyvän ohjeen (kuka sitä nyt sitten tarvitseekaan). Hyvät kuvat, selosteet ja ymmärrys kymppi. 

Samoin yllättäen hyvät ohjeet löytyi yhteishyva.fi sivuilta. Kannattaa tsekata. 

Löysin itselleni sopivan huulien pohjustusvoiteen Lumenelta. 

"Kestävä huulimeikki
Jos huulesi ovat rohtuneet, levitä huulille ennen huulipunan lisäämistä reilusti huulirasvaa. Anna rasvan vaikuttaa hetki ja pyyhi se pois.

Jos haluat kestävän lopputuloksen, muista käytä huulille pohjustustuotetta.

HUULTEN RAJAAMINEN
Ennen huulipunan levittämistä huulet rajataan samanvärisellä huultenrajauskynällä kuin punakin. Ensin rajataan ylähuuli: aloita rajaus keskeltä amorinkaaresta ja etene kohti reunoja. Pyri tekemään molemmista puolista symmetriset.


PUNAN LISÄÄMINEN
Rajauksen jälkeen lisätään huulipuna. Etenkin voimakkaan värinen puna kannattaa levittää siveltimellä. Jos haluat pysyvämmän lopputuloksen, levitä huulipunan päälle vielä kiinnittävä tuote. Jotkut huulipunat myydään kaksiosaisissa pakkauksissa, joissa kiinnittäjä tulee mukana.


Muista tarkkailla ja korjailla huulimeikkiä tarvittaessa, jotta se ei leviä ja sottaannu. Voimakas huulimeikki on kaunis ja naisellinen katseenvangitsija.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti