tiistai 8. helmikuuta 2011

"When The Day Is Done, I Lay Me Down To Rest, Everyone Will See That I Loved You The Best..."

Tänään Tavastialle saapuu upeaääninen Isobel Campbell ja Mark Lanegan. 

Huomasin keikan heti marraskuussa, kun siitä ilmoitettiin, mutta jostain syystä jäin miettimään sinne menemistä ja tuossa pari viikkoa sitten huomasin, että liput olivat jo loppuunmyyty. Olisi ollut upeaa olla kuuntelemassa livenä kaksikkoa, varsinkin kun duo esiintyy harvinaisella akustisella kokoonpanolla, johon kuuluu pääkaksikon lisäksi kaksi taustamuusikkoa. 

Arvatkaa vaan harmittaako?? (aaaaargh!) Hauskaa iltaa kuitenkin sinne meneville!!

Taustatietoa:
"Indiepop-yhtye Belle & Sebastianin entisenä sellistinä ja vokalistina tunnettu Campbell ja mm. Screaming Trees ja Queens Of  The Stone Age -yhtyeistä tuttu Mark Lanegan julkaisivat elokuussa kolmannen yhteisen albuminsa "Hawk". Levyltä löytyy kaksikon tutuksi tekemän kantrin, folkin ja bluesin sekoituksen lisäksi myös aiempaa enemmän vaikutteita gospelista ja syvän etelän soulista. Kaksikon musisointia on verrattu sellaisiin parivaljakoihin kuin Nancy Sinatra ja Lee Hazlewood, Jane Birkin ja Serge Gainsbourgh sekä Johnny Cash ja June Carter."

Joten, jos joku ei ole vielä tutustunut kaksikon musiikkiin, suosittelen lämpöisesti.

pppst. Hmmm, olisikohan mahdollista nähdä kaksikko myös tulevana kesänä Flow Festivaaleilla?? Ja miten olisi Scarlett Johansson ja Pete Yorn...? Voitaisiinko myös heitä odotella Suomeen lähiaikoina...? (Mahtavaa!!!!)
kuvat: Last.fmEi kommentteja:

Lähetä kommentti