keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Art Walls Obsession


Haluaisin pienen työnurkkauksen, joka olisi erillinen, mutta silti osa olohuonetta, seinillä persoonallisia, henkilökohtaisia kuvia. Tässä kuvassa välittyy rauhoittava harmonia, jossa voisi jopa saada tehtyä loppytyötä hyvässä hengessä (As if).

Tässä on se lukunurkkaus, jota olen haaveillut ikuisuuksia. Lehtipino tuolin vieressä olisi vain hieman korkeampi (n. viisi kertaa korkeampi).


Keittiössä en välttämättä haluaisi pitää tauluja, ihan vain sen vuoksi, että minun on välillä yllättävän vaikea kadottaa tavarat pöydältä, vaikka se seisoisi suoraan siinä edessäni. Kukat tuolta pöydältä kyllä ottaisin, kiitos!! (Seuraava postaus saattaa hyvinkin liittyä pakkomielteestäni kukkiin).Hmmm... Tässä kuvassa yllättäen toimii kaikki yhteen. En useimmiten pidä nahkasta sisustuksessa, varsinkaan sohvassa, mutta voisin hyvinkin kuvitella itseni siinä lukemassa romanttista romaania (luultavammin kuitenkin Vogueta) tai sitten vain maata siinä katselemassa täydellistä taidekokoelmaani. (Tiedättekö myös mikä sopisi tähän huoneeseen hyvin. Hevoslamppu! Kyllä. Ehkä siitä lisää joskus toiste).


kuvat: From The Right Bank / Atelier Turner


Makuuhuoneessa olisi helpompi pitää henkilökohtaisempia kuvia tauluina, siellä ei yleensä "hengailla" ystävien, tuttujen kanssa niin paljon, kuin olohuoneessa. Voin helposti kuvitella ripustavani kuvia perheestä ja rakkaista ihmisistä, eläimistä. Myös viimeisen kuvan ratkaisu käy järkeen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti