maanantai 28. helmikuuta 2011

"I Pull My Blue Jeans On, I Pull My Old Blue Jeans On..."

No, viimeistä kertaa tänä aamuna. Ne ovat viimeinkin siinä pisteessä että niitä ei vain yksinkertaisesti kehtaa pitää, ainakaan julkisilla paikoilla.

Jaa, että siis mistä puhun? No, lempifarkuistani tietenkin. Voisin vaikka suoltaa nyyhkyfraasin niille.

Ostin farkkuni joitakin vuosia sitten Zarasta, ja rakastuin niihen jokaisella kerralla kun puin ne ylleni. Ne vain olivat (ovat) täydelliset. Täydellinen istuvuus, täydellinen pituus, täydellinen väri, täydellinen malli. 

Voi itkuptkuraivari. Jos jotakin vihaan shoppailussa, niin farkkujen ostoa. Sitä luulee ja uskottelee itselleen sovituskopissa, että on löytänyt uudet lempifarkut, mutta viimeistään kotona huomaa tusinan puutteita, joita farkut eivät täytä.

Nyt sen aika kuitenkin olisi. Nyyh. 

Syksyllä menetin rakkaat mustat pillifarkut, enkä edelleenkään ole löytänyt niille korvaavaa mallia.

Farkkuostoksilla on muutenkin inhottavaa, joutuu katselemaan peilistä kuhmuraisia jalkojaan, eikä valo tee ainakaan oikeutta ihonvärille, joka on vähintääkin samanaikaisesti harmaa ja keltainen...?! Ja sitten kun on päässyt tästä yli, huomaakin kokojen olleen vääriä, etkä tietenkään kehtaa pyytää myyjää tuomaan oikeita kokoja, koska et halua myöntää, että olet lihonut ainakin kaksi kiloa, eivätkä samat koot enää mene jalkaasi.

Huomenna olisi tarkoitus jonkinlaiset farkut ostaa. Paitsi jos en löydä. Kuten tulee varmasti tapahtumaan.

Lindex farkut, 39,95€ ja 29,95€

Diesel jeans, 270€ ja 250€


Mustat farkut, Zara 59,95€
Zara Woman farkut 35,95€ ja Zara TRF farkut 25,95€

Only farkut 34,95€ ja 49,95€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti