keskiviikko 23. helmikuuta 2011

"No Matter What The Crisis is, Doin' It, Doin' It, Doin' Your Thing..."

kuva:weheartit

Tukkakriiseily ei ota yhtään helpottaakseen tilannetta, että ihana koulukaverini nirhaisi ihanan kultakutrikiharansa lyhyeksi. Ja malli sopii, tukka näyttää nyt paljon vahevemmalta ja paksummalta. Kaunis malli istuu ja toimii. 

Myös Jennifer Aniston päätti leikata tukkansa lyhyeksi, joten... Olenko minä seuraava?


Pitkän ajan olen jo haaveillut (taas) pitkästä mallista, suora. Poninhäntä on se mikä eniten tässä kiehtoo. Sellainen simppeli pitkä poninhäntä. Mutta sitten suunnitelmat muuttuivat, kun pätkäisin otsatukan (taas). Ilman sitä tuntuu tyhjältä ja sen kanssa, no, siinä sitten on vain pakko jaksaa elää sen kanssa.

Otsatukka on kyllä kiva, tykkään, mutta se kasvatusprosessi. Eikö millään voisi nopeuttaa sitä, argh! Ystäväni ehdotti viime kerralla hankkimaan otsatukkaperuukin, jolla voin sitten hakea sitä lohtua, kun otsista ei enää ole. Tekevälle sattuu ja kun on päättänyt sakset kädessään, että otsis on tulossa, se myös tulee. (Kerrottakoon, että tällä ystävällä on nykyään myös otsis)1. Florence Welch 2. Elizabeth Olsen
3. Olivia Munn 4. Jessica Alba

Haaveilu pitkästä tukasta saattaa silti jäädä vain haaveeksi, sillä maaliskuussa kampaajalle mennessä olen varmasti päättäny tuoda sinne tuon Jennifer:n kuvan, "Oi, Samu kiltti, leikkaa minulle lyhyt tukka?!"

Psst.. Toimiikohan tuo kesätukkamalli vain blondiin tukkaan eikä yhtään punaiseen? Entä miten se toimii ylikasvaneen otsatukan kanssa? Tästä lisää maaliskuussa!!

Ja eikä sillä, ettenkö edelleen haaveilisi (kovastikin) näistä hiuksista: KLIK!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti