tiistai 15. helmikuuta 2011

Inspired by Rue Magazines Jan/Feb 2011 Vol 1 Alison Sudol "A Fine Frenzy"

Muista blogeista löytää ihan mielettömästi uusia blogeja, ideoita, insipiraatioita ja kaikkea uutta kivaa. On kivaa löytää jokin sivusto, jota on mielessään jo etsinyt pidemmän aikaan, mutta ei ole sinne löytänyt, ja sitten kun sinne pääsee, ei sitä enää päästä käsistään. Samoin kuin uusien blogien kanssa, joita jaksaisi vain lukea ja lukea ja voisin viettää tunteja, päiviä selaillessani uusia blogeja, kuvia... (kyllä, sairastan tautia nimeltä internetaddiktio).


Selailin tänään yhtä lempiblogiani La Vie Boston, kun ruudulle pongahti lempilaulajani kuva. Alison Sudol, tunnetaan paremmin nimellä A Fine Frenzy. Almost Lover on yksi parhaista lauluista ja koko levy on mieletön. Löysin Alisonin n. kaksi vuotta sitten, kuunnellessani Kate Nash:a. Kate jäi unholaan, kun aloin kuuntelemaan Alisonia. Lisäksi, että hän on (tai oli, kunnes värjäytti ihanan tukkansa vaaleaksi) punapäinen kaunis nainen, hän omaa omanlaatuisen ja kauniin lauluäänen. Blogin nimikin tulee Alison:n kappaleesta Electric Twist (You should be wilder, you're not fun at all. Yeah, thanks for the input.
Thanks for the call...).

kuvat: Rue Mag/ La Vie Boston


Rue Magazinessa Alison esittelee kotiaan, joka on persoonallinen, lämmin ja kodikas. Hän kertoo, että kaikki jotka tulevat käymään hänen luonaan, tuntevat olonsa kotoisaksi, ja se on paras kohteliaisuus jonka voi saada. Koti on tyttömäinen, romanttinen, persoonallinen ja lämpöinen, jossa varmasti viihtyy. Jokainen koti joka on omannäköinen, tuntuu kodilta. Liika persoonallisuus voi häiritä, mutta kylmä ja persoonaton on vielä pahempi häiriötekijä. 
kuvat: Rue Magazine


Alison Sudol Behind the scenes - Rue Magazine (Piano Phone) 

Music: Billy Walker - Thank You For Calling
Photobooth by:  Angela Kohler and Ithyle Griffiths, Rue MagazineKatsokaa noita ihania hymykuoppia, ihana!! Taidankin tästä lähteä hakemaan vaalennusainetta, sen verran ihanalta kesätytöltä Alison näyttää vaaleassa tukassaan. (No en sentään, pysyn väreissäni). Enjoy Alison!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti