maanantai 30. toukokuuta 2011

"Special Moments.. My Life No.1"

Muutamia kuvia tapahtumista, paikoista, jotka ovat olleet minulle tärkeitä, tavalla tai toisella. Jäänyt mieleen ja pieneen sieluun. Päiviä, iltoja... jotka tulee muistamaan aina.

Ensimmäinen kuvasarja, jatkoa saattaa olla luvassa...

El Nido, Palawan, Philippines - paikka, jossa auringonlaskut olivat taidetta,
ihmiset lumoavan ystävällisiä, paikka kuin unelma. Ensimmäinen ilta, parvekkeella hengittämässä kosteaa, mutta raikkaan viileää ilmaa.

Rimini, Italy - Sarjatulituksen serurauksena otettu kuva todistaa, että vedessä voi pitää hauskaa. Ilta oli mitä ihanin, hiekassa kieriskelyä, hölmöjä ja hassuja valokuvia ottaessa tajusi, että tämän haluaisi kestävän ikuisesti.

Rimini, Italy - Viimeinen ilta, iltameininkiä etsiessä kiersimme kaikki paikat läpi, mutta päädyimme lopulta kertomaan Suomi- juttuja hotellimme pihalle juoden kylmää coca colaa helteisessä yössä.

Joskus on vaan pakko pitää hauskaa. Koko päivä meni Munkkivuorta kiertäen ja pitäen hauskaa.
Muistan päivän kuin eilisen.

Benji-hyppy - ajatus lähti alunperin vedosta kaverin kanssa, että uskallanko toteuttaa tämän vai en. Lopulta viimeisenä mahdollisena iltana, kun paikka oli auki, oli pakko nielaista ja hypättävä. Ja tekisin sen uudestaan. Aina.

Larry Alligaatori - ehkä suloisin matelija päällä maan, n. puoli vuotias "vauvagaattori" oli niin suloinen, että olihan sitä kuvaan päästävä.

Ihanat tytöt bussimatkalla - ensimmäinen bussimatka yhdessä tyttöjen kanssa, takapenkillä kurkittiin ikkunoista ulos ohimenevää maisemaa. Jonkin ajan kuluttuja molemmat nukahti kerälle vierekkäin. Maailman suloisinta!!

2 kommenttia:

  1. tosi kivan näkönen ulkoasu täl blogil! kivasti kaikkee sälää ujutettu tänne =)

    VastaaPoista