tiistai 3. toukokuuta 2011

"Inspired By Jennifer Lopez - Love?"

Ihastuin Jenniferiin oikeastaan vasta kun uusi American Idol kausi alkoi, jossa hän tuomaroi. En oikeastaan ennen sitä pahemmin tykännyt naisesta lainkaan. Toisaalta, kaikenlaiset diivahuhut, elämäntapa yms. mediassa sai minut vastustamaan kyseistä naista enkä ollut kiinnostunut hänen elokuvista tai musiikista.

Mutta American Idol:n uusi kausi on osoittanut että Jennifer on oikeastaan ihan mukava, sympaattinen ja hauska ihminen. Ja olkoonkin diiva ja rikas, jotenkin olen päässyt kaikista epäillyistäni eroon.

Jonkun mielestä nainen saattaa edelleen olla täysin lahjaton laulajana, näyttelijänä, mutta minä kasvoin aikuiseksi ja uskallan rehellisesti myöntää että wau, (no, ainakin laululahjoista... Hymyilin jopa lähes kokoajan Jennifer:n ja Alex O'Loughlin tähdittämälle The Back-Up Plan elokuvalle, voiko söpömpää koiraa olla kuin Nuts?)


Ihana Nuts ♥
kuvat petsugar.com ja thestar.com

Jennifer:ltä ilmestyi myös uusi levy huhtikuun lopussa ja sen löytää myös Spotifysta: Jennifer Lopez – Love? (klik) Vaikka jokainen on varmasti kuullut jo kyllästymiseen asti On The Floor- hitin, löytyy levyltä muutama muukin hitti, kuten Papi ja Hypnotico!!!

Hänen miehensä laulaja Marc Anthony voi  syystäkin olla ylpeä vaimostaan. People-lehti listasi Jennifer Lopez:n maailman kauneimmaksi naiseksi. Jennifer on luonnollisesti otettu saamastaan kunniasta ja kertoo olevansa onnekas, että hänen elämässä on niin paljon rakkautta.


Eastern Vibes – Songstress and American Idol judge, Jennifer Lopez fronts the spring 2011 campaign from jewelry label, TOUS. Lensed by Ellen von Unwerth, the Eastern inspired imagery offers up a bevy of colorful looks.


kuvat: http://fashiongonerogue.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti