keskiviikko 25. toukokuuta 2011

"Koti kullan kallis..."

Sisustusjutuilla mennään. Seuraavat kuvat kertovat jotakin siitä, jollaista haluaisin meillekin kotiin rakentaa. Punaisuus ja persoonallisuus ovat aina olleet ne kaksi asiaa, joihin haluan panostaa. Tällä hetkellä tosiaan ollaan aika väärillä teillä, ja paljon olisi vielä tehtävää. 

Ongelmaksi on vain siis koitunut tuo miehen moderniin sisustukseen mieltymys ja raha. Ja koska olen mielettömän huono käymään kirpputoreilla ja kiertelemässä muutenkaan vanhojen tavaroiden seassa, saa meidän koti hieman vielä odotella valmistumistaan. (Ja voi kun pääsisin kunnolla sisustamaan meidän työhuoneen aka Papin huoneen, se on tosin se huone, johon minulla ei kuulemma ole asiaa, hah!!).

Elloksen sivuilla törmäsin jo aikaa sitten ihaniin lintutauluihin, joissa kehykset ovat puuta ja tietysti toista taulua koristaa Pariisin Eiffel Tower. Omaan itseasiassa jo samaa kuvaa olevan pienen korulaatikon, jonka olen joskus ystävältäni saanut syntymäpäivälahjaksi. Kyllä ystävät tietävät, että olen Pariisi hullu. Hintaa tauluilla on 17,95€, Ellos.


Upeat keittiökuvat: Johanna Ekmark

Aivan täydellinen huone mattoa myöten ♥

Tästä kuvasta voitaisiin lähteä myös perustamaan meidän työhuonetta, vai mitä?


Ehkäpä maailman ihanin ja kaunein punainen ovi. Mitähän meidän naapurit tykkäisi,
jos maalaisin meidänkin kerrostalon oven punaiseksi??
Kuvat: Desing Sponge & Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti