torstai 26. toukokuuta 2011

American Idol 2011

Tällä hetkellä meneillään on jo finaali, vaikka Suomessa ollaankin vielä semifinaali vaiheessa. Kolme kilpailijaa, Lauren, Scotty ja Hailey.

Seurasin Idolia koko kauden, viihdyttävintä on varsinkin koelaulut. Monenlaista laulajaa ja kilpailijaa. Ja mitä lahjakkuuksia. Wau, eipä päästä suomessa aivan samalle tasolle.

Olin mielettömän pettynyt jo siinä vaiheessa kun Karen Rodriquez tippui pois. Ihmettelin suuresti, sinne meinaan jäivät tylsä ja persoonaton Thia, sekä Stefano ja Hailey. Uskomatonta!!

Kun sitten Casey oli vaarassa pudota, meinasin kirota koko Amerikan maan, onneksi tuomareilla oli yksi mahdollisuus pelastaa kilpailija pudotusuhalta, ja tässä vaiheessa Casey:a ei siis pudotettu.

Ja kun uskomattoman lahjakkaita laulajia sitten alkoi putoamaan, ja sinne jäivät edelleen ne tylsät vaihtoehdot, ei voinut kun todeta, että Amerikka haluaa tylsän Idols voittajan (taas...).

Casey, Paul ja viimeisimpänä James Durbin. Heissä kaikissa oli sitä jotakin persoonaa, jota todellakin olisi kaivattu. Casey:n murinaa (Hailey:n murinaa ei jaksa kukaan, plaah), Paul:n tyylikkyyttä ja omalaatuisuutta ja James:n rokkaava meno. Ja missä he ovat? Ulkona kilpailusta... James:n tiputtua päätin, että finaali ei tule kiinnostamaan minua yhtään enkä sitä aio katsoa (silti toivon ja pidän peukkuja, että Scotty voittaa)

En väitä, etteikö Scotty olisi hauska ja hyvä laulamaan, mutta toisaalta hän vain on hieman tylsä ja yksitoikkoinen, ennalta-arvattava. Lauren, nätti tyttö, hyvä lauluääni, mutta mielettömän tylsä ja aivan liian nuori. Haley... No, ei, ei, ei. 

Toivon todella, että Paul ja James tekevät levytyssopimuksen ja pääsen nauttimaan heidän musiikistaan. Ja kuinka moni autistinen ja touretten syndroomaa sairastava yltäisi suuressa laulukilpailussa neljän parhaan joukkoon? EI kovin moni... James YOU ROCK!!!
---

James Durbin - Uprising (Muse) - yksi parhaista esiintymisistä (ja biiseistä) koskaan, EVER, American Idol:ssa. Mikä lavashow!!! Tätä lisää!!!Paul McDonald - Folsom Prison Blues (Johnny Cash) - Paul:ssa on persoonaa vaikka muille jakaa, ja se ääni... Grrr, mieleeni tulee yksi suosikki laulajistani, Pete Yorn.Casey Abrams - Harder To Breathe (Maroon 5) - Muistan venyttäneeni mielettömän suuren hymyn kasvoille tätä esitystä katsoessa, Casey se osaa. Ja se suukko... Grr...Karen Rodriques - Hero (Mariah Carey) - Jokin Karen:ssa viehätti suuresti, ja äänikin tuntui olen kunnossa, ja uskon vakavasti että esitykset olisi parantuneet jos Karen olisi saanut mahdollisuuden jatkaa kilpailussa eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti