keskiviikko 4. toukokuuta 2011

PaPaYa!!

Löysin tänään jotain mielettömän suloista ja kaunista kierrellessä Suomalaisessa kirjakaupassa. Ensinnäkin kyseessä on postikortit ja linnut. Eli, jo sinänsä teki hyvin kauppansa, mutta sitten... Postikortteja suloisessa metallirasiassa. Rakkaus!!!

Papaya Art on äidin ja tyttären, Gina & Anahata Katkin, upean työn tulos. Yritys alkoi muutamasta korttimallista ja on nykyään maailmanlaajuinen. Upeat postikortit, muistiot, laukut, korut ovat kauniita, taiteellisia, värikkäitä ja hieman itämaisia, eksoottisia.

Olen täysin "hurahtanut" lintuihin, ja luulenpa että seuraava tatuointikin liittyy lintuihin. Rakastan lintu- koruja, lintu-aiheisia kortteja, vihkoja yms. Jos tuollainen kauppa pyörähtäisi käyntiin Helsingissä ostaisin takuulla koko kaupan tyhjäksi.

Papaya:lla näkyisi olevan myös sisustustavaroita, ja itse blogissa näkyy että jopa American Idol Steven Tyler:n kotona vallitsisi Papaya:n koristetyynyjä. (Pitäisiköhän perustaakin kauppa itse...???)

Haluan ehdottomasti muutaman taulun, tyynyn ja sisustaa muutenkin tuolla tyylillä. Ihanaa! Toivottavasti mieskin tykkää (Vaikka onhan tämä aika tyttömäinen tyyli). Hääkutsukortitkin voisi olla tuota tyyliä, mitä sen kauniimpaa, kuin oman näköinen hääkutsukortti.

Näistä neljästä ostin itselleni tuon toisen vasemmalta.

Ja yksi tämmöinen muistikirja, kiitos!!!Olisi muuten aika upea kesäkassi, vai mitä??Ja koska Äitienpäivä lähestyy, olisi ihanaa lähettää tällainen kortti!
Mutta äitille lähtee tällä kertaa yksi ostamistani korteista!!

Muistakaa Äitiä!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti