maanantai 30. toukokuuta 2011

"Inspired by Claire Cottrell"

Löysin Closet Visit sivuston jo vähän aikaan sitten, mutta olen tyytynyt (tai oikeastaan jäänyt sivustolle) katselemaan kuvia, ja ihailemaan erilaisia tyylejä.

Closet Visit on Jeana Sohn:n pitämä ja kuvaama blogi, jossa esitellään erilaisten naisten tyylejä ja vaatekaapin sisältöä. Jeana (lausutaan niinkuin "Gina") on upea taiteilija ja valokuvaaja.

Blogia lukiessa ja niitä kuvia katsellessa haluaisi itsekin tehdä tällaisen postauksen, esitellä vaatekaappinsa, lempikorut ja asiat joita tykkää tehdä päivittäin. Ehkä jonain päivänä vielä teen niin, se jääköön nähtäväksi...

---

Esittelyssä Claire Cottrell, nuori ja lahjakas elokuvaohjaaja Los Angeles:sta, hänellä on lemmikkinään kukko. Kuinka söpöä se on..? Hän kuvaa tyyliään yksinkertaiseksi, helpoksi, klassiseksi, ripauksella yllätykselliseksi. Ja sitä se onkin.

Tyylimme istuu hyvin yhteen, vaikka arkipukeutumisestani sitä huomaisikaan. Mutta juuri tällainen helppo, yksinkertainen ja klassinen tyyli on minun makuuni. 

Claire:n luomuksia on myös kuvasarjan jälkeen oleva video. Hän on ohjannut sen yhdessä Jeana:n kanssa. Videolla esiintyvät Stella Berkofsky ja Nicholas Scott Dies.


Enjoy.


Voihan kukko... saako sellaisen hankkia parvekkeelle??

Kaikki kuvat: closetvisit.com

---

A Closet Visit Film No.1 by Claire Cottrell & Jeana Sohn
Starring by Stella Berkofsky and Nicholas Scott Dies.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti