sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Sex And The F***ing Flu!

Jos sunnuntaina herää 07.00 aamulla siihen tulokseen, että kurkku on tulessa, räkää tippuu nenästä ja olo on kuin rekan alle jäänyt, ei auta kuin todeta, että flunssa ei ole jättämässä.


No, keinot on monet, mutta sillä välin kun flunssa ottaa minusta selvää, otan itse selvää Sinkkuelämän naisista. Maratooni on käynnissä, ja tällä hetkellä hypitään jossakin toisen ja kolmannen kauden välillä. 

Jos joku muukin sairastaa sitkeää kevät flunssaa, suosittelen koukuttumaan johonkin sarjaan liiaksi asti. Itsea asiassa on hauskaa huomata muutamia juttuja, joita ei ole aikaisemmin huomannut.


Kuudennella kaudella Carrie on alusvaate ostoksilla Samanthan kanssa ja sanoo, ettei käytä mitään pörröistä (kuten kenkiä) kuitenkin ensimmäisellä (muistaakseni) kaudella Carrie osti pörröiset kengät. 

Myös Sinkkuelämää elokuvasta tuttu Louise from Louisiana on käytetty jo viidennellä kaudella, kun seilorit tulivat kaupunkiin, jossa Carrie tapasi Louis from Louisianan.

Myös muita "kuluneita" ja toisistaan pois sulkevia on paljon, varsinkin Charlotten suhteen... kannattaa seurata tarkkaan!! Mutta toisaalta, ketä kiinnostaa... Atshii!!!

kuvat: Allposters +weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti