lauantai 9. huhtikuuta 2011

"I Feel You, Your Sun It Shines, I Feel You, Within' My Mind..."

Joskus vaan kannattaisi jäädä kotiin nukkumaan, peiton alle ja olla pois kaikkien tieltä. Mutta, vaikka tässä jo neljättä päivää yskin keuhkoja pilalle, päätin että on pakko palata ihmisten ilmoille. Siis aivan kirjaimellisesti.

Aurinko paistoi lämpimästi, ja tuntui että vihdoinkin jaksan tehdä ruokaostoksia ja hakea paketin postista. Päätin lähteä käymään Prismaan, uuteen ostoskeskukseen tässä lähellä, ja kotiin olisi kannattanut jäädä. Ei sillä, etteikö se ollut kannattava reissu, mutta jos helvetti on olemassa, taisin kohdata sen tänään.


Iso marketti täynnä lapsia ja vanhuksia. Ilmapallot ja kärryt. Voi todeta että muutama mustelma taisi jäädä muistoksi tästä reissusta.

Yläkerta oli hiljaisempi, ja avajaistarjouksena löysin Lindexistä kivan valkoisen paidan, juuri kun sellaisesta ehdin haaveilla. Nopea sovitus ja kassan kautta postiin, jonka jälkeen suorastaan juoksin kotiin. Ikävä tuuli tosin otti hieman vauhtia pois, ja kävelin hitaasti kohti kotia.


Postipaketista löytyi Lunette kuukuppi, mutta en vielä ehtinyt tutustua siihen tarkemmin, joten siitä myöhemmin lisää. Pinja sai paketista Yarrah -luomuruokaa, ja ruoka näytti maistuvan kissalle oikein hyvin. 

Avajaistarjouksena orkidea 6€.


Bongasin myös näitä maukkaita Tempo ruisvälipaloja. Kuitua 22% + Omega 3 + proteiinia. Maukkaita ruispaloja, joissa vivahde valkosipulin makua. Näitä lisää. Nam. Nyt vähän lepoa taas, ja toivottavasti kamala päänsärky, kurkkukipu ja yskä rauhoittuu viikonlopun aikana, jotta maanantaina saisi tehtyä jotakin järkevää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti