keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Flow Festival 2011

Tänään vihdoin tapahtui se kauan odotettu, kun Flow Festival:n ensimmäiset artistikiinnitykset julkaistiin. Ja täytyy sanoa, että kovin lupaavalta ei ainakaan vielä näytä.

kuva: Flow Festival

Ensimmäisenä silmät kiinnittyi nimeen Kanye West, siis oikeasti? (Ihan tosissaanko ne on..?) No, jokaisella on makunsa. Kanye:n biisejä en tunne omakseni. Biiseistä Stronger ja sekä Chris Martinin kanssa tähdittämä Homecoming. Ainoat biisit siis jotka tunnen. Eli toisin sanoen, artisti ei kiinnosta. 

Mutta yllätyksiäkin tarjottiin, kuten The DØ. Olen jo kauan halunnut nähdä bändin lavalla livenä, mutta en ole onnistunut käymään keikoilla.

Odotan vielä parempia artisteja, sillä tässä on vielä aikaa joihinkin isoihin nimiin, mutta pakko myöntää että viime vuotiset artistit on enemmän ollut omaan makuuni sopivampia. Ja miksi aina niitä tylsiä ruotsalaisia naistähtiä, tänä vuonna Lykke Li. Tylsää, tylsää, tylsää! (jostain syystä ruotsalaiset musamimmit ei kiinnosta pätkääkään, ei Robyn ei Jenny Wilson, ei Lykkelikään).

Loput artistit/bändit on melko tuntemattomia, joten eiköhän sieltä keskeltä löydy jokunen timantti, niinkuin käy jokainen vuosi. Elokuuta siis odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti