lauantai 26. maaliskuuta 2011

Luonnonkaunis Messut

Kuinka moni on tänään ja huomenna menossa Luonnokaunis Messuille Finalandia-talolle? Messuohjelman löytää täältä: KLIK!!

Itsellä oli tarkoitus lähteä jo heti aamu kymmeneltä ja tarkoitus oli myös osallistua aamujoogaan, mutta jos kuumeilu ja rääntuotanto ei lopu iltaan mennessä, saan vain haaveilla joogasta. Pöh!!Näytteilleasettajien osastoilla tapahtuu:
LakshmiOsastolla lanseerataan uusi Chromharmonizer väriterapialaite, jota messuvieraat pääsevät kokeilemaan.
ArgitalOsastolla tarjoillaan messuvieraille virkistävä savijuoma. Samalla mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa palkintona Hygieniatuotepaketti vuodeksi.
Mi FidoJos sinulla on koira, kipaise noutamaan oma ilmainen shampoo lemmikillesi. 36 kpl:tta näytepulloja jaossa! (Argital osastolla lauantaina).
MelvitaEsittelyssä uusi Naturalift -sarja aikuiselle naiselle. Paljon messutarjouksia!
Terre d´OcLaura Eronen tekee meikkejä uutuusmeikeillä, 5,00 €
Dr.HauschkaAinutlaatuisen kasvojenhoito-ohjelman esittely ja opastus. Kevään meikki Lavender Dreams; vinkit henkilökohtaiseen kauneuteen. Kauden 2011 uutuustuotteiden esittely.
Nvey EcoAikuisen naisen meikkivinkit. Bioregena uutuustuotteet väsyneille tai kuiville jaloille.
SanteTuotesarja uudistuu - vanhat pakkaukset superedullisesti!
Tropicai ja LogonaTutustu luomukookosöljyn ja savien ihoa parantaviin vaikutuksiin. Vinkkejä atoopikoille, ihottumista, ekseemista, psorista ja muista herkkyyksistä kärsiville.
MádaraEsittelyssä 3 askeleen ihonhoito-ohjelmalla kaunis ja terve iho. Tee osastollamme helppo ihotyyppitesti ja löydä avain omaan päivittäiseen ihonhoitoosi. Esittelyssä myös mahtavat ecobaby tuotteet lapsille vauvasta-kouluikään asti!
Provence & NatureUutuus! Luomuhajuvedet tuoksuteltavana Natcosin osastolla. Huipputarjouksia!
WeledaHuipputarjouksia - Arvontoja - Neuvontaa. La 26.3. klo 12-14 eurytmiaterapeutti Sirpa Ulkuniemi
Primavera
Uutta Suomessa: PRIMAVERA Fragrance Bar - Tuoksubaari, jossa voit nauttia yli sadasta aidosta, aromaterapeuttisesta luomutuoksusta.
Myös kevään 2011 ensimmäiset Primaveran luonnonkosmetiikan uutuudet ovat saapuneet!
Osallistu Primaveran Kevätkisaan ja äänestä omaa vartaloöljysuosikkiasi. Pääpalkintona aitoa luonnonkosmetiikkaa 100,00 €:lla. Lisäksi loistavia messutarjouksia!
Essential CareOsastollamme palkittua englantilaista luomukosmetiikkaa, tuotteet myös allergikoille ja herkkäihoisille. Raskaana oleville, äideille ja vauvoille/lapsille oma tuotesarjansa.
SeaLineTule tutustumaan Kuolleenmeren luonnonkosmetiikkaan. Osastoltamme löydät myös Ghanalaisen karitevoin. Hyviä tarjouksia ja arvonta!


Suomen Ekokosmetologit ry:n osastolla tapahtuu:
Käsihieronta10,00 €
Intialainen päänhieronta20,00 €
Luonnonkaunis kasvohoito
sis. decoltehieronnan ja akupainelut kasvoille.
20,00 €
Lämpimät kivet
Lämpimät kivet selän alueelle yhdistettynä pään hierontaan.
20,00 €


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti