perjantai 4. maaliskuuta 2011

"Koukussa..."

Leikitään sellaista leikkiä, että jokainen kertoo mihin on koukussa ja miksi ja voiko koukutuksesta päästä eroon?

Aloitetaan.

Olen koukussa...

- Pinja. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Oma pieni rakas pissaliisa ♥.

Eläimet. Koukussa voi siis olla myös ihan yleisesti eläimiin, haluaisin haalia itselleni kaikki väärinkohdellut lemmikkieläimet, nälässä pidetyt porsaat ja huonolla laitumella pidetyt lehmät. (Mistä iso maatila, jonne saisi kaikki eläimet mahtumaan...?)


- Kengät. Varsinkin vintage saappaat. Mutta entisenä kenkämyyjänä voin kertoa, että kyllä osa palkasta hujahtaa helposti työpaikalle, kun ostelee uusia kenkiä.

Suklaa. Geisha on ehdoton ykkönen, ärsyttää että klassikkomaku mentiin pilaamaan dreamy caramelilla, siis yök!

Punaviini. Nuorena en voinut juoda kuin valkoviinia spriteen sekoitettuna, viime syksynä löysin punaviini makuhermoni joka tyydyttyy pehmeissä, täyteläisissä, kirsikkaisissa mauissa.

Muotilehdet. Tilaan Trendiä ja USA Elle:ä. Muut lehden ostan vuorotellen irtona, satunnaisesti saatan tilata myös Elleä, Oliviaa. Ulkomaisista ostan Vogue Paris, V Magazine ja Bazaar. (On ihanaa, kun ystävät ostaa muotilehtiä lahjaksi, helppo ja ihana lahja.)

Postikortit. En muista mistä harrastus lähti käyntiin, mutta postikortteja on laatikollinen, toki joskus niitä lähetän eteenpäin. Kauniit, erikoiset ja yksilölliset kortit ovat parhaita.

- Leikkokukat. Kevään ehdoton valinta on tulppaanit. Voisin ostaa kukkia joka päivä ja laittaa niitä esille kaunistamaan ja piristämään mieltä.

- Hajuvedet. Olen mieltynyt GA:n Idole d'Armani tuoksuun. Myös Jimmy Choo:n Jimmy Choo on täydellisen ihana. Pakko saada.

Internet. Erityisesti Tumblr ja Weheartit ovat tällä hetkellä hyvin koukuttava parivaljakko. Niissä voisi viettää vaikka koko päivän.

- Facebook. Ikävä kyllä. Melkoinen riippuvuus sivusto.

Online Shop. Joskus on kivaa shoppailla netissä ihania vaatteita, asusteita, kenkiä. Ja lopuksi tyhjentää ostoskori. Ei mene rahaa ja saa tyydyttää ostoshimonsa, vaikka joskus tekisikin mieli painaa sitä osta- nappulaa.

- Musiikki. Ilman sitä olisi melko vaikeaa elää. Samoin, jos ei vaikka saisi laulaa. Ikävää, eikö?

Ranskalainen musiikki. Hyvin harvoin löytää kuitenkaan kaikkia harvinaisempia levyjä, mutta onneksi on Spotify.

- Spotify. Hei, voiko sitä ilman enää olla. Mitä??

Supernatural. Olen täysin koukussa kyseiseen sarjaan, vaikka välillä meno onkin hyytynyt, mutta sieltä on aina hyvä ponnistaa.

Valokuvaus. Yleisin kuvauskohde on Pinja. (Yleisin kuvausväline iPhone. Yleisin muokkausväline Istagram. Yleisin lopputulos on hauska.)

- iPhone. Hyvin koukuttava leikkikalu. Ei, en voisi enää elää ilman. Ehkä.

Kosmetiikka. Usein tulee ostettua tuote, jota on kampanjoitu ahkerasti. Vaikka lupaukset eivät aina olisikaan paikkaansa pitäviä, voivat ne päätyä meikkipussin suosikkeihin. (Nyt koukutuin Lumene Natural Code Smile Booster Strawberry huulikiiltoon. Ihana.)

- Battery Energy Drink. Paha, paha riippuvuus. Hyi, hyi, hyi.

Arla apetina feta snack, vihreät oliivit ja valkosipuli. Nam. Ostan lähes päivittäin. (Tuleehan se kalliiksi, mutta on pirullisen hyvää, paitsi ne oliivit. Kannattaa yhditää miniluumutomaatteihin, nam nam!))

- Dirty Dancing. Se elokuva. Olen nähnyt elokuvan pian valehtelematta tuhansia kertoja. Ihan totta.

- Tatuointi. "Ota yksi ja olet koukussa ikuisesti" kuuluu yleinen virsi kaunis, ja tottahan se on, ainakin useimmiten.

Koukutuksia siis on ja paljon, ja varmasti tuostakin listasta puuttuu joitakin, mutta on hämmentävää että monia asioita aivan tietämättäänkin haalii. Usein hyviä usein huonoja asioita.

Mihin sinä olet koukussa?

psst. Listasta jätettiin pois tietoisesti TV, koska ei voida antaa mielihyvää miehelleen, että tämä saattaisi olla oikeassa tämän suhteen. Shyy, ei kerrota kenellekkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti