lauantai 5. maaliskuuta 2011

"Hey, Soul Sister..."


Olen koukussa bändiin nimeltä Train. Patrick Monaham:n ääni on sellainen jota kuuntelee mielellään. Tarttuvat biisit ja yleishauska fiilis kappaleissa."Train nousi valtavirran tietoisuuteen debyyttialbumillaan Trainilla, joka julkaistiin vuonna 1998. Yhtyeen toinen albumi, Drops of Jupiter (2001), nosti yhtyeen suureen suosioon. Albumilta julkaistu singlekappale ”Drops of Jupiter (Tell Me)” oli kansainvälinen hitti ja voitti kaksi Grammya vuonna 2002. Albumi myi tuplaplatinaa Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Se on edelleen yhtyeen myydyin albumi.
Yhtyeen kolmas studioalbumi, My Private Nation, julkaistiin vuonna 2003. Se jatkoi yhtyeen menestystä ja myi platinaa Yhdysvalloissa. Yhtye julkaisi neljännen albuminsa For Me, It's You vuonna 2006. Vaikka se sai yleisesti myönteisen vastaanoton kriitikoilta, albumi epäonnistui kaupallisesti. Yhtye piti kolmen vuoden tauon.
Vuonna 2009 Train yhdistyi jälleen ja julkaisi uusimman albuminsa Save Me San Francisco. Ensimmäisestä albumilta julkaistusta singlestä ”Hey, Soul Sister” tuli yhtyeen menestynein single sen uran aikana. Se sijoittui kolmen parhaan joukkoon Billboard Hot 100 -listalla ja pääsi kymmenen parhaan joukkoon useissa muissakin maissa."
lähde: Wikipedia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti