keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

"Bakers Little Helper..."

Tiedättekö milloin on paras aika leipoa? Yöllä. Mutta, jos ei jaksa valvoa ja leipoa, niin kannattaa leipoa mahdollisimman myöhään.

Olen todennut tämän taktiikan parhaimmaksi. Silloin onnistuu varmasti, päivä on jo ohi, ei tarvitse enää murehtia ja leipomiseen on helppo purkaa vaikka kaikki se päivän suru, viha, rakkaus...


muista!! Kuvia voi klikata suuremmiksi!!

Minä leivon silloin kun haluan, aamulla, illalla, yöllä. Pinja tietysti toimii virallisena valvojana sekä koemaistajana. (Ainakin taikina näytti neidi(e)lle maistuvan.)

Tänään leivoin Avec Sofién- reseptin mukaan muffareita, eli muffineita. Näitä samoja kokeilin jo alkuperäisellä reseptillä ystävänpäivänä, mutta totesin ne makuuni aivan liian makeiksi, joten tällä kertaa ei suklaata eikä kuorrutusta. 

Seuraavaksi täytteeksi mustikoita ja BANAANIA!! Ja onko kukaan kokeillut omenaa, päärynää? Kokeilin appelsiinia, mutta taikinasta tuli liian juoksevaa ja siten epäonnistuivat, mutta ensi kerralla osaan varautua.

Hyvää ja helppoa. Ja taikina on parasta. Se on yksi syy, miksi leivon, leipuri saa nuolla lastan ja kipon. Nam. (Joskus tekisi mieli syödä koko taikina, eikä laittaa sitä ollenkaan uuniin, ihan niinkuin piparitaikinakin, miksi tehdä pipareita, kun taikinan voi syödä raakana...? Right?) 


Tänään vaapuin kouluun edelleen hiukan väsyneissä tunnelmissa. Puolitoista tuntia myöhässä! *piip* Tunti = opiskelukaveri kertoi väärän kellonajan (tuli itsekin myöhässä). Puolituntinen = VR. (koska VR ei olisi myöhässä?!)

Aiheena oli kuumakivihieronnan teoriapäivä. Ja voin sanoa, että torstaita odotellessa kun päästään itse hommiin. Ah, odotan niin sitä, että niska, hartiat, selän eri kohdat aukeaa. Kaksituntinen hieronta = taivas.

Kuumakivihieronta on muutenkin hyvin mielenkiintoinen hierontamuoto, mutta siitä myöhemmin lisää. Mutta ehdottomasti suosittelen kaikille kokeilemaan rohkesti, varsinkin näillä talven kylmillä on ihanaa, kun hieronta onkin lämminmuotoinen.


Esim. Alakuloisuuteen auttaa tippa 100% eteeristä ruusuöljyä. Tippa vastaa kolmeakymmentä (30) oikeata ruusua. Upeaa eikö?

Nyt viimeinen naukku skumppaa ja nukkumaan. Ainiin, mainitsinko jo...? Huomenna on vapaapäivä... Minulla.

Päivän musiikkivalinta: Nelly - Just A Dream

Nelly vakuutti viimeksi Dilemma kappaleella Kellyn kanssa, mutta sen jälkeen en oikeastaan välittänyt miehen musiikista. Mutta tätä biisiä voisin taas kuunnella repeat:lla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti