perjantai 15. lokakuuta 2010

"Maybe she's born with it..."

... Maybe it's Maybelline. Ja se on, meinaan uusin rakkauteni!!

Löysin ihanan punaisen sävyn, joka sopii minulle kuin se olisi tehty minulle. Ja olen saanut siitä jo palautettakin. Ihanaa!! Se onnistui vihdoin ja viimein.

Ja sävyhän on siis Maybelline Cherry Candy 80. Maybellinen watershine huulipunat ovat ihanan kevyitä ja raikkaan puhtaita sävyjä. Ne sisältävät kolmea ravitsevaa öljyä - jojobaa, kookosta ja ruusua - sekä hoitavaa E-vitamiinia.

Testasin tänään töissä ensimmäistä kertaa, ja pakko myöntää että huulet pysyivät kosteina (kerran tai kaksi lisäsin väriä) ja huulet eivät tuntuneet rohtuneilta.

Olen aivan rakastunut tuohon sävyyn. En saanut aikaiseksi kuvata omia huulia, joten tässä laina kuva, jossa on käytetty cherry candy 80 ja pohjustukseen, rajaukseen sephoran brand - red 411 (pakko saada tuo huultenrajauskynä).Toinen rakkauspakkaus syntyi viikko sitten kun törmäsin Max Factorin kynsilakkoihin. Jostain syystä en ole koskaan ole osannut suunnistaa sille tielle, vaan kynsilakka rakkauteni on osunut aina Mavalaan tai O.P.I:n. Mutta toisin kävi (taas).

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish - Red Carpet Glam 11. Osui ja upposi. Kirkas punainen, silti hirman oranssiin taittuva on upean värinen ja sulautuu yhteen myös uuden huulipunan kanssa (oikeastaan siinä osa syy tämän ostoon).

Mavalan Paris on ollut jo vuosia lempparini eikä syyttä. Se vain on aito punainen, juuri sellainen josta pidän. Mutta Max Factorin Red Carpet Glam antaa erinomaisen vastuksen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti