torstai 7. lokakuuta 2010

"I hear you say that you're easily impressed..."

Syysmuotia. Ah, lämmintä ja mukavaa. Villaa, pörröä, nahkaa...

Täydellisiä nahkasaappaita saa etsiä luultavammin läpi koko elämän, mutta joskus melkein täydelliset kävelee vastaan.

Tässä yhdet melkein täydelliset, Ravelin saappaissa, £100 on upea yksityiskohta varressa. Tosin yhdet ratsastussaappaat lisää kaappiin eivät välttämättä aja nyt sitä täydellisyyttä, jota olen hakemassa. Mutta jos, niin nämä!Ja koska olen löytänyt ihanan kashmir villaisen paitani jo Zarasta, en välttämättä saisi kuolata tämän perään, enhän? No, onneksi hintaa on sen verran, että ehkä se myös jää haaveeksi!! Kuitenkaan ei käy väittäminen etteikö tämä Pringle of Scotlandsin villapaita ole ihana, kashmiren lämmittävän ihana! (Ah, rakkautta, ja sitä saakin vain vaivaisella 735 euron hinnalla.)
Rakkauden väri on...? Vaikka kesä on ohi, ja syksy tulossa, haaveilen edelleenkin siitä täydellisestä punaisesta mekosta, eikä sitä ole vielä tähän päivään menessä näkynyt, tässä kuitenkin yksi erittäin hyvä kilpailijatar.
A/Wear:n yksiolkaiminen mekko on upea, ja leikkaus on mielenkiintoinen mutta silti yksinkertainen ollakseen liian erikoinen, ja hintakin on kohdillaan, £45.

Täydellinen talvitakkikaan ei aina ole niin helppoa löytää, ainakaan ajatonta joka säilyisi vuodesta toiseen. Omistan talvitakkeja vaikka kuinka, mutta yksikään niistä ei ole täysin ajaton, tai sitten ne vuosien saatossa ovat menneet huonoksi ja nuhjuisiksi.

Olen mieltynyt tällähetkellä ruskean ja harmaan erisävyihin, joten etsin niitä myös takeista.
Zaran kamelinvärinen takki on yksinkertainen suoralinjainen ajaton takki, joka näyttää hyvältä ja istuu naisellisesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti