tiistai 27. joulukuuta 2011

"Rolling In The Deep"

Youtube on pullollaan hyviä laulajia, ja sitä kautta on myös monesta tullut tähti. Eikä siinä mitään pahaa ole, sieltä kun sattuu välillä löytämään laulajia, soittajia, artisteja jotka ovat alkuperäistä parempia.

Aivan kuten löytyy myös Adele:n hitti Rolling In The Deep - alkuperäistä parempi tai ei, niin kylmät väreet näistä ainakin saa.

Nuoria ja lahjakkaita laulajia on aivan liikaakin, kaikkia kun ei ehdi eikä pysty ihailemaan - vaikka haluaisikin.

Maddi Jane, 13 vuotias tyttö on ollut jo pitkään suosikkini. Loistava ja upea ääni ikäisekseen. Tähän samaan kastiin menee myös upeaääninen Noelle ja 16- vuotias lahjakas Brianna Jesme.Vazquez Sounds on kolmen lahjakkaan sisaruksen luoma bändi, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Kun 10- vuotiaan Angie:n ääni kahjahtaa ilmoille, ei kylmiltä väreiltä voi välttyä. Tätä voisi kuunnella vaikka kuinka monta kertaa uudestaan ja uudestaan - ja uudestaan.Helyyttävämpään kastiin menee ehdottomasti tämä 6- vuotias Alexa neitokainen, jota upeaääninen Jorge isä säestää. Yhdessä he ovat vallattoman suloisia eikä hymy voisi olla suurempi tätä kuunnellessa ja katsellessa. Alexa ei välttämättä vielä valloita äänellään edellisiä neitokaisia, mutta sitäkin enemmän suloisella olemuksellaan.Mike Tompkins ei varmasti esittelyä kaipaisi, niin monesti mies on täälläkin blogissa vilahtanut, eikä ihme, mieshän on ihmerobotti. Kaikki äänet - kitarat, rummut, piano, kun sattuvat tulemaan miehen omasta suusta. Kuinka mahtavaa se on?Rauhallisempaan menoon kannattaa valita ehdottomasti The Piano Guys. Miten tuo kappale voi enää  kuulostaa paremmalta...?On biisistä toki tehty myös rankempiakin versioita. Varsinkin kun yhtye nimeltä Amyst teki kappaleesta scremo- version, ei Adele:kaan voinut enää kuin nauraa kappaleen ylivoimaiseen voimaan. Rock versioita on moni kokeillut - osa onnistunut, osa ei. Näihin lukeutuu kuitenkin useita hyviä, kuten The All Ways, Travis Ratledge.


Myös muita erilaisia versioita on tehty, mm. remixejä. Mike Posner teki biisistä menevämmän mutta säilyttäen silti sen luonteen ja herkkyyden.

Go Radio onnistui luomaan kappaleesta hieman rockimman ja tanssittavan. Tätä lisää, kiitos.


Ja sitten vihdoinkin oma suosikkini. Linkin Park - Chester Bennington on unelmieni mies, siitä ei ole varmaankaan kenelläkään epäilystä, ja se ääni. Ah... Antaisin mitä vain, jos Chester tulisi tähän ja nyt laulamaan minulle vaikka tämän laulun.

Olkaa hyvä. Linkin Park ja Rolling In The Deep.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti