keskiviikko 21. joulukuuta 2011

"Joulukortit osa 1"

Rakkaat ystävät, läheiset ovat lähetelleet ihania joulukortteja tänä vuonna. Itse olin vähän laiskempi (ja muka kiireinen) etten lähettänyt yhtäkään korttia. Mutta ehkä ensi vuonna.

Itse tehdyt kortit ovat ihania ja niissä huokuu lähettäjän lämpö ja ajatus. Askartelu on paitsi terapeuttista, se kertoo, että välittää. No, tässäkin asiassa olen vähän "laiska". Kovasti olen viime vuosina yrittänyt askarrella itse omat korttini, parhaina ajatuksina tietysti tehdä ne ympäristöystävällisesti, esim. kierrätysmateriaalista. Mutta hei, onko minulla ihan oikeasti tähän aikaa? (Onko sitä aina muka niin kiireinen?)

Jouluni alkaa yleensä siinä... 23 päivä. Sitä ennen tuskin edes huomaa, että Joulu on tulossa. Miten ihmeessä siis muistaisin laittaa joulukortit postiin ennen 15:sta päivää?

Ensi vuonna olisi kuitenkin tarkoitus laittaa joulukortteja, taas. Mutta ehkä vähän erilaisia kuin aina ennen. 

Hei! Missä on lumi? 

Mutta niihin kortteihin.

Jos joku on käynyt Forum:n kortti- ja lahjatavarakaupassa IdeaForumissa, tietää mistä tässä on kyse.

Liike on suorastaan houkutteleva ja ihana. Voisin asua siellä pienen hetken ja vain katsella kaikkia niitä kauniita kortteja, kalentereita, lahjatavaroita ja syödä sitä ihanaa joulutoffeeta (ystäväni ostaa joka joulu tätä lahjaksi, mutta oma suu voittaa lopulta).

Rudolf Koivu:n joulukortit ovat hyvin perinteisiä, löytyy vanhanaikaista tonttukorttia ja enkeliä. Ja sitten on joulureseptikortteja, jotka mielestäni ovat sekä hyödyllisiä, hauskoja että erilaisia. Ja joululauluilla kuvitettuja, joista saa irti perheen pienimmät ja vähän isommatkin, eikä joulupöydässä tule riitaa, kun pähkäillään miten sen varpusen jouluaamu oikein menikään.

Ja kuka sanoi, että tarvitsee lähettää jouluaiheinen kortti? Eikö erilaisuus ole juuri nyt muodissa?

Toivottavasti lähetitte läheisillenne ihania kortteja ja paljon joulumieltä. Ja vielä ehtii tehdä kortteja, niitä voi sitten laittaa vaikka lahjoihin tai viedä oikein kotiovelle asti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti