keskiviikko 21. joulukuuta 2011

"Joulukortit osa 2"

Joulumieltä ei oikein ole tahtonut löytyä tänä vuonna... keneltäkään. Yleensä tähän aikaan vuodesta huomaa ympärillään jonkinlaista hössötystä, mutta nyt... ei. Liekö sitten tuo ilma? Siellä paistaa ihanasti aamuaurinko, vaikkakin ilma on hieman sateinen. 

Lumi puuttuu, mandariinit eivät tuoksu eikä joulutorttujakaan ole tänä vuonna tullut leivottua kuin kerran - marraskuussa.

Onneksi sentään joulukortit lämmittävät mieltä. Omistan kortteja satoja... tuhansia? Ei sentään kuitenkaan satojatuhansia. Mutta paljon. Ja miksi? Koska rakastan kortteja. Usein ostan kortteja vain niiden kauneuden vuoksi, joskus sitten lähetän niitä eteenpäin ja toivon, että vastaanottajan päivä alkaa hymysuin.


Eilen kaupassa köydessä löytyi joulumieli - ainakin hetkeksi - kun kaupantäti hyräili joululauluja. Miesasiakas arvasi kyseessä olevan Joulumaa, kunnes toinen asiakas huikkasi kyseessä varmaankin kuitenkin olevan Jouluyö. Eihän siinä voinut kun naurahtaa yhdessä ja hyräillä kotimatkalla Joulumaata. 

Papaya Art on täällä ennenkin kuultu juttu. Kortit, kalenterit, kassit, laukut ja kaikki pieni ja suloinen lahjatavara löytyy sieltä. Ja mitä suloisempaa ja kauniimpaa on kuin lintuaiheiset kortit? Mitä? No, ei mitään... 


kuvat: Papaya Art

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti