maanantai 23. tammikuuta 2012

"I'm Laddered"

Jessie J on tunnettu räväkästä tyylistään.

Mustatukkainen nainen on upea näky. Tyyli on sopivasti roisi mutta trendikkäästi erikoinen. Ei ammu yli, niinkuin Lady Gaga, ja silti hän onnistuu aina yllättämään asuvalinnoillaan. Varsinkin musiikkivideoissa.

Siitä asti, kun näin ensimmäisen kerran Prise Tag- videon, halusin itselleni mustan polkkatukan otsiksella. Ajattelin, että sen upeampaa tukkaa ei voisi ollakaan.

No, onneksi en ole enää 15- vuotias, kokeilunhaluinen hullu tyttö, ja että olisin mennyt leikkaamaan upean punaisen tukkani lyhyeksi ja värjännyt mustaksi, makaisin tälläkin hetkellä lattialla parkuen kuin 5- vuotias.

Tukasta sukkahousuihin. House of Holland- sukkahousut ovat olleet yksi suosikkini jo pitkään, tosin niitä en omista kuin yhdet, ja niitäkin tulee käytettyä hyvin harvoin. Unelmoin edelleenkin alla näkyvistä sukkanauhamaisista sukkahousuista. Jonain päivänä...

House of Holland:n ja Jessie J:n yhteistyö näyttää f-a-n-t-a-s-t-i-s-e-l-t-a! Nyt jos koskaan vaatekaappiini on saatava nämä tuotteet. BOOM! BOW!I'm laddered- sukat vilahtavat uudessa Domino- videossa, jossa Jessie J:n tyyli tulee oikeuksiinsa. Moni saattaa tunnistaa myös H&M Versace kampanjan vaatteita.

Tyyliä vai ei? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti