sunnuntai 22. tammikuuta 2012

"90's Grunge"

90- luku oli... no, ei ainakaan samanlainen vuosiluku kuin 2000. Olin 90- luvulla yläasteella, parhaimmassa iässä, niinkö? Mietitäänpä uudestaan.

En muista juurikaan mitään suurta muoti-ilmiötä tapahtuneen 90- luvulla. Tytöt kulkivat tutit kaulassa (mikä järki siinäkin oli), pojilla oli rumat vihreät pilottitakit (ei sillä, ettenkö olisi itsekin sellaisen omistanut). 


Bileissä pyöritettiin pulloa, ja pussattiin luokan kivointa poikaa, ja koulussa leikittiin ettei mitään ollut tapahtunutkaan. Kun joku alkoi seurustelemaan, se oli niin hienoa ja upeaa. Mutta kun ero koitti kuukauden päästä, sitä itkettiin niin, että kuvitteli jäävänsä yksin lopun elämänsä. 

Yläasteaika ei muutenkaan ollut mitään parasta aikaa. Eikä se muotikaan minua mitenkään houkuta palaamaan vanhoihin muistoihin. Kuvien katselut lähinnä tuottaa päänsärkyä ja häpeää.

Mutta, kun päädyin Topshop:n sivuille, ja huomasin 90- luvun grungetyylin tulleen taas, en voinut kuin hihkaista. Pieni sisäinen (salainen) teinityttö pääsi valloilleen, aivan rauhassa. En koe enää painetta leikitellä ulkonäölläni ja tyylilläni.

Koska eletään 2000 lukua, vuosikymmentä jossa jokaisella on lupa pukeutua juuri kuin haluaa, pienet sormeni saattavat näpytellä tilauksen seuraavista vaatteista. Onneksi nämä on maustettu oikeanlaisella tyylillä.

90- luku takaisin! (Vitsi, en oikeasti halua. Ihan totta, en halua.)

Paita 36€

Upeat farkkushortsit, 44€

Farkkuliivi 49€

Musta korsettiliivi on sopivasti peittävä ja upeasti seksikäs 26€

Jos nahkatakkiin ei ole varaa, PU- takki ajaa saman asian 72€

Trendikäs pikkulaukku menee arkena ja yön pikkutunneillakin 39€

Upeat kengät kruunaavat tyylin, joka saa olla hieman "sekava" 143€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti