tiistai 12. heinäkuuta 2011

"The Perfect Sunglasses..."

Kertokaa, hyvät ihmiset, mistä löytää täydelliset aurinkolasit? Olen pitkään jo miettinyt Ray Banien ostoa, sillä ne ovat klassiset, tyylikkäät, aina muodissa ja sopii melkeinpä kaikille.


Mutta, löytyykö näille haastajaa?


kuvat: weheartit

Olsen:n kaksosten tyyli on ihailtavan klassinen, kesäinen, mukava ja rento. Juuri sellaista mitä itsekin haluan ja kaipaan. Jotakin ajatonta...

----

Kesää on vielä jäljellä, ja silti jo haikailen syksyyn. Elokuu tulee olemaan ihana kuukausi, silloin on vuorossa pitkään odotettu Flow Festivaali Suvilahdessa. Liput sain ostettua vasta eilen huuto.netistä (yleensä en suosi trokareita, mutta tätä festivaalia ei vaan voi jättää väliin) - Maija Myöhänen ostaa liput sillon kun itselle sopii, vaikka sitten vähän alkuperäisestä hinnasta kalliimmalla, hieman kirpaisee, auts!

Elokuun alussa käyn myös ottamassa uuden tatuoinnin. Tekstiä olisi tarkoitus ottaa Mintun muistoksi. Tekstin merkitys ja tyyli ei voisi olla enempää minua itseäni. Laitan tästä lähemmin vielä oman postauksen, millainen teksti sieltä on tulossa. 

Linda:lle en saanut aikaa enää näin lyhyellä aika varoituksella (kiireinen nainen) mutta samassa studiossa työskentelevä Jyrki lupasi mahduttaa minut kiireisen aikataulunsa väliin. Toivo on korkealla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti