perjantai 15. heinäkuuta 2011

"I Want To Beacome A Sailor..."

Amélie, niin monen rakastama elokuva on jo kymmenen vuoden ajan ihastuttanut meitä. Elokuva tuntuu edelleenkin jokaisella kerralla taianomaiselta ja jaksaa hämmästyttää sitä kiehtovaa maailmaa ja tarinaa.

Kuten sanottua, elokuvasta on jo kymmenen vuotta ja pääosa esittäjä Audrey Tautou:sta on kasvanut nainen, mikä ei varmasti ole meiltä Amélie ystäviltä jäänyt huomaamatta. On ollut vaikea olla ihastumatta kauniiseen naiseen, ja kuten monet tietävät - minulla on tietynlainen heikkous kauniisiin ranskalaisiin naisiin.

Marie Claire- lehdessä Audrey kertoo, kuinka hän ajatteli muitakin uravaihtoehtoja kuin elokuvauraa. Hän olisi jopa voinut alkaa merimieheksi, ja niin hän aloittikin merikoulutuksen, ja toivoo viiden vuoden päästä ohjaavansa laivaa omin käsin - purjehtien ympäri maailmaa.

Kuinka kiehtovaa! Audrey:lta tullaan näkemään tänä vuonna uusi elokuva Beautiful Lies, jossa hän esittää - osuvasti - Emilie:ta.

Elokuvaa odotellessa voi ihailla naista näiden kuvien merkeissä...


French actress Audrey Tautou glams up the cover of the August issue of Marie Claire magazine in a beautiful cover-shoot styled by Sophie Bew.
There are so many things that I like apart from my work. Also, and I’m not expecting this, I want to become a sailor.
Audrey has just begun her training and is hopeful that she can eventually man a craft and sail around the world. Like, in five years I will be ready and I will be on my boat around the world."
“I would love to do that. I would love to cross the Atlantic. It may never happen but I would love to do that. It has been a dream for ages. Sailors for me, are heroes."


"Audrey's amazing infectious laugh! She had the whole team giggling by the end of the shoot.  Especially when we ended up having to move the sofa into the bath to make room for all of us in the suite!" - Marie Claire


kuvat ja lähde: Marie Claire

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti