tiistai 28. kesäkuuta 2011

"Chateau Dreams by James Franco"

Tälle miehelle mikään ei ole tarpeeksi. James Franco:n tiedetään olevan loistava näyttelijä (jos joku ei ole nähnyt 127 tuntia, suosittelen sen vuokraamista HETI!) mutta myös ohjaaja. Ja vaikka hän näytti pelokkaalta pikku pojalta juontaessaan kauniin Anne Hathaway:n vierellä Oscar-gaalaa, ei voi silti väittää etteikö miehessä olisi karismaa. Vai mitä?

James tuli ihmisten tietoisuuteen (kirkuvien tyttöjen) esiintymällä James Deaniin pohjautuvassa tv-elämäkertaelokuvassa "James Dean", josta hän voitti parhaan näyttelijän Golden Globe- palkinnon. Sen jälkeen mies on ihastuttanut erilaisissa elokuvarooleissa, tehnyt lukuisia ohjauksia, näytelmiä ja harrastaa mies myös musiikkia.

Jos tästä miehestä kirjoitetaan pian elämäkerta - lupaan lukea sen samantien. Hänhän on jo pian elävä legenda, uskoo myös Elle lehden porukka.

Mutta ei ole siis ihme, että miehen seuraava projekti liittyi Herra Deaniin?

Kukapa olisi uskonut, että James tarttuisi kameraan ja tekisi muotikuvaukset huippumalli Agyness Deyn kanssa? No, ehkä se ei ole niin kaukaa haettu. Huhuttiin nimittäin että pari olisi seurustellut keskenään. James on myös itse toiminut mallina mm. Gucci:lle.

Miten päin tahansa... Ei voi väittää etteikö miehellä riittäisi lahjoja.

Kesäkuun Elle (Elle July 2011 no. 311) lehteen tekemä muotikuvaus James Francon käsialaa, malleina kauniit Agyness Deyn. Mukana myös Natalia Bonifacci ja Imogen Poots.Agyness Deyn


Agyness Deyn ja James Franco.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti