sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

"Under A Spell"

Kuten varmaan useampi on jo huomannut, olen ihastunut Spell and the Gypsy- sivustoon (completely). Jos joku ei vielä ole kyseiseen blogiin tutustunut - suosittelen sitä lämpimästi.

Tyyli puhuttelee minua sata prosenttisesti. Vaikka rakastan muotia kaikeassa muodossaan, on tässä sitä jotakin, joka iskee minuun. Värit, leikkisyys, iloisuus, tyyli johon voidaan upottaa montaa eri ilmettä.

Saan sivustosta, blogista ja kuvista, niin paljon uusia ideoita omaan tyyliini niin pukeutumisessa kuin kodin sisustamisessakin. En oikeastaan edes malta odottaa kesän muuttoa, että pääsen tosissani sisustamaan kotia juuri sen tyyliseksi, kuin haluan.

Samalla se tosin pelottaa, varsinkin kun moni tietää "pahasta" Pariisi (Ranska) - fetissistäni, miten mahdan sulattaa sen mexico- väreihin? Se jääköön nähtäväksi.

Odotan kesää jo niin paljon, että sormenkynsiä ei ole enää pian pureskeltavana - nahkatakki on kaivettu piilostaan, kesäkengät odottavat vaaterekin alla, bikinit on pesty, mekot puhisteltu pölyistään ja mikä tärkeintä - aurinkolasit kaivettu laatikosta, sillä ulkona paistaa jälleen aurinko - häikäisevän kauniina tuo keltainen pallo möllöttää, että pelkkä ajatus laittaa hymyilyttämään. 

Vaikka ulkona on edelleenkin (enimmillään -5 astetta) kylmä, olen jo askeleen lähempänä laittamassa talvitakkia varastoon. Ainoastaan liukkaus estää minua laittamasta kesäballerinoja jalkaan (eihän tuolla ole enää lunta nimeksikään teillä... ai on vai?).

Ollappa kuuma kesä, ostaisin karavaanin ja hevosen, lähtisin viettämään kesälomaa. 
kuvat: Spell and the Gypsy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti