tiistai 15. marraskuuta 2011

"Moustache"

"Marraskuussa joka vuosi Movember pyytää miehiä ympäri maailman kasvattamaan viikset. Tarkoituksena on kerätä varoja ja nostaa tietoisuutta miesten terveysongelmista. Movember-viikset kasvatettiin ensimmäisen kerran Australiassa vuonna 2003, ja siitä lähtien Movemberin viesti miesten terveyden puolesta on levinnyt ympäri maailmaa. Movemberilla on viralliset kampanjat Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa, Suomessa, Alankomaissa, Belgiassa, Tanskassa, Norjassa ja Tšekin tasavallassa. Mo Bros ja Mo Sistas ympäri maailman ovat omalla sitoutumisellaan auttaneet Movemberia laajenemaan nykyisen kaltaiseksi liikkeeksi.

Movemberin (kuukauden, joka ennen tunnettiin marraskuuna) 1. päivänä miehet (Mo Bros) rekisteröityvät osoitteessa movember.com puhtaaksi ajelluilla kasvoilla ja omistavat sitten koko marraskuun tyylikkäiden viiksien kasvatukseen. Tukijana heillä ovat myös naispuoliset partnerit ”Mo Sistas”, jotka auttavat Movemberin miehiä keräämään rahaa sponsoreita hankkimalla. Perinteisesti Mo Bros ja Mo Sistas järjestävät Movember-juhlat kuun lopussa iloitakseen tietoisuuden levittämisen ja varainhankinnan tuloksista. Juhlissa valitaan mm. Miss Movember ja Man of Movember.

Mo Bros auttavat miesten terveysongelmien tunnettavuutta muuttumalla eläviksi, liikkuviksi ja puhuviksi mainoksiksi 30 päivän ajaksi. Tekojensa ja sanojensa kautta he lisäävät tietoisuutta rohkaisemalla yksityisiä ja julkisia keskusteluja usein vähälle huomiolle jäävistä miesten terveysongelmista. Yhdessä todella muutamme miesten terveyden julkisivua." lähde: Movember Suomi

Onhan se nyt aika seksikästä, jos miehellä on komiat viikset, vai mitä? Jos miehelläsi nyt sattuu olemaan pienet viiksenalkuset, niin muista että ehkä hänkin on hyvän asian takana. Ja sinäkin voit tukea tätä esim. lakkaamalla itsellesi supersöpöt kynnet. Mahtavaa!!


Malliviiksiä, jos perinteinen ei kiinnosta.

"Onhan nuo viikset aika ranskalaiset"


Nämä ovat sallittuja niin lapsille, naisille ja miehille, joilla ei omat karvat kasva.

Onko näitä kylttejä Ranskassa pilvinpimein..? 

Forever 21:n sormuksessa on tyyliä ja asennetta.

Huomasiko joku muukin nuo maukkaat cupcaket tatuoinnin sijaan? Nam...

Tylsien juhlien pelastajat. Nämä pillit eivät jää huomaamatta bileissä, ja
niistä käydään armotonta keskustelua kenelle pilliviikset sopivat parhaiten.
   
Kenelle nuo suklaakeksit nyt ei maistuisi, ei siihen viiksiä tarvita, vaikka ne pikkumuruset
viiksien joukossa voivatkin maistua jännältä muutaman päivän päästä löydyttyään.

(kuvat: weheartit)

Jos hurjaksi haluat heittäytyä, niin ota tatuointi. Aito tai feikkiä - sinä päätät.
Tämänkin kuvan takana on herkkä ja aito tarina. Tsekkaa täältä.

(kuva: Tattoologist)

Minun ja Pinja:n taidonnäyte, upeat viikset molemmilla,
vaikka tyttösiä ollaankin, eikö...?

"Jos jollakulla on kysyttävää eturauhassyövästä, Suomen Syöpäsäätiöllä ollaan valmiita vastaamaan kysymyksiin. Soita 0800 19414 tai käy sivustolla http://www.cancer.fi/hopearahasto/ lukemassa lisätietoja.

Osallistuvat miehet (Mo Bros) auttavat miesten terveysongelmien tunnettavuutta muuttumalla eläviksi, liikkuviksi ja puhuviksi mainoksiksi 30 päivän ajaksi. Tekojensa ja sanojensa kautta he lisäävät tietoisuutta rohkaisemalla yksityisiä ja julkisia keskusteluja usein vähälle huomiolle jäävistä miesten terveysongelmista. Tiedon jakaminen ja varojen kerääminen ovat tärkeitä, koska Suomessa eturauhassyövän tilanne on tämä:

- Joka 11. tunti yksi mies kuolee eturauhassyöpään
- Eturauhassyöpä on miesten yleisin syöpä Suomessa
- Suomessa diagnosoidaan 4 200 eturauhassyöpää joka vuosia, tämä vastaa 11 diagnoosia päivittäin
- Joka vuosi Suomessa kuolee 800 miestä eturauhassyöpään"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti