keskiviikko 16. marraskuuta 2011

"I Found My Love In Portofino..."

Rakastan... Todellakin rakastan parfyymimainoksia, olen niihin täysin koukussa. Voisin istua koneen ääressä ja lakata syömästä ja vain katsoa näitä taivaallisia mainoksia, jotka eivät  enää ole mitä tahansa mainoksia, vaan mini elokuvia. Eikä kukaan minut tunteva voi väittää ettenkö tykkäisi myös itse tuoksuista. 

Minulle tuoksut merkitsevät muistoja, tuottavat iloa eikä siinäkään ole mitään vikaa, että arkisunnuntaina on mukava sipaista hieman Coco Mademoisellea ranteelle. 

Suosikkeja ovat aina ja ikuisesti Prada Infusion d'Iris. Muita Giorgio Armani Idole d'Armani sekä Jimmy Choo by Jimmy Choo.

En koskaan voisi irtautua tietyistä tuoksuista, olivat ne sitten juhannusruusujen tuoksut kesäyössä, meren tuoksu sateen jälkeen, kahvin tuoksu pakkasessa tai arjen luksus, hajuvedet. Jokaisessa tuoksussa on muistonsa, ja niin on myös hajuvesissä. On ihanaa olla nainen.

Perfume is the finishing touch of a dress. - Christian Dior


Tämän Dior- videon jälkeen on mahdotonta mennä nukkumaan ilman, että haaveilee unelmalomasta Italian auringon alla.

Opastus tuoksujen maailmaan Dior:n parfyymi luojan François Demachy:n johdolla.

1 kommentti:

  1. i am a new fashion blogger from indonesia living in singapore :) i really like your blog. i will really appreciate & it will be an honor to have u as my blog member.

    and of course i will folback!:D also, u can mention me anytime on twitter @tiodang if you want me to check out your latest post & leave a comment ^^ ,please list me on twitter, so i will know u're my follower!! ;)

    i've just recommend your post to google!u can check it! that's what u got if you keep in touch with my blog too!! hope u will do the same ^^
    (u can add me on facebook and contact me at : cheeringwinda@yahoo.com)

    VastaaPoista