tiistai 14. joulukuuta 2010

"No Need To Worry About Everything I've Done, Live Every Second Like It Was My Last One..."

Tatuoinneista on tullut viime vuosina suosituimpia kuin koskaan, se täyttää ruumiimme kuin koru, persoonallisuuden annetaan tulla esille ja niitä ei myöskään enää oteta paikkoihin, joista vain harvat tulevat sen näkemään.

Itsellänikin on kaksi tatuointia, toinen ranteessa, joka oli ensimmäiseni, toinen selässä, ja olen molempiin hyvin tyytyväinen, en koskaan ole hävennyt tai joutunut piilottelemaan niitä. Lisää olen himoinnut jo heti siitä asti, kun viimeisin kuva oli valmis, ja aiheet ja paikatkin on tiedossa.

Myönnettäköön, että tapaan silloin tällöin ihmisiä, jotka jaksavat kummastella sitä miksi pilata oma ruumiinsa lävistyksillä ja tatuoinneilla, ne kun kuitenkin tulevat kestämään myös vanhuus vuosilla, joilloin iho on ryppyinen ja valkoinen. Olen hymyillyt nätisti ja kertonut sen olevan oma päätökseni, ja että ne ovat osa minua, ainakin nyt.

Mutta nykypäivänä ei enää jakseta kummastella kovin paljon, myös ne jotka silloin muinoin vannoivat "en sitten kyllä varmasti ota tatuointia koskaan", ovat joutuneet kysymään itseltään, josko sittenkin?

Vaikka pidän tatuoinneista ja lävistyksistä, en silti lähde suosittelemaan niiden ottamista kaikille. Se on jokaisen oma päätös, siihen ei voi pakottaa tai painostaa ketään. Niitä kannataa myös harkita paljon ja kauan. Millaisen kuvan otan ja mihin sen otan?
Ja tekstejä ottaessa, varsinkin vieraskielisiä, kannattaa ottaa paljon selvää, ettei vahingossa käy niinkuin useille julkkiksille, että lause tarkoittaakin jotain muuta tai sana onkin kirjoitettu väärin yms. Enkä myöskään suosittele vihkisormuksen tatuoimista nimettömään, vaikka se romanttiselta saattaakin kuulostaa. Varoitus: klik!

Useimmat tatuoijat myös kehottavat ensikertalaista ottamaan aluksi pienemmän kuvan ja paikkaan, joka on helppo piilottaa. No, minä tein aika päin vastoin, mutta "älä tee niinkuin minä teen", kuuluu tunnettu sanontakin.

Monilla julkisuuden henkilöillä on tatuointeja, myös kauniilla hollywood näyttelijättärillä. Ne eivät kuulu enää pelkästään merimiehille ja rockstaroille. Ne kuuluvat kaikille, siis kaikille jotka niitä haluavat.

Silti kannattaa aina muistaa, se on ikuinen, sen tulee olla juuri osa sinua!!

Olen ollut jo pidemmän aikaa ihastunut Linkin Park:sta tuttuun Chesteriin. Vannon, että jos minulla olisi mahdollisuuksia, ottaisin hänet aviomiehekseni. Ah, mikä mies (tästä saattaa olla moni aika erimieltä... makuasioista ei voi kiistellä). En myöskään pistäisi pahakseni, jos Johnny Depp tuli kadulla vastaan

Olin myös positiivisesti yllättynyt, kun kuulin upeasta ja kauniista tanskalaisesta huippumallista Freja Behasta, jolla on tatuointeja, wau! Eli myöskään enää muotimaailmassa ei kaihdeta tatuointeja (no ainakaan jos olet huippumalli, niinkuin Kate tai Freja).

Omat tatuointini:

Perhonen, 2008
Tekijä: Jartsa, Duck's Tattoo

Riikinkukko, 2009-2010
Tätä on sittemmin jatkettu niin, että sulkia on tullut muutama lisää.
Tekijä: Linda, LTattoo


Angelina Jolie:

Johnny Depp:


Megan Fox:


Eminem:

Chester Bennington:


Freja Beha Erichsen:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti