torstai 23. joulukuuta 2010

"ALE! SALE! ALE! SALE! ALE! SALE! ALE! SALE! ALE! SALE!"

Asos.com SALE on alkanut, ja mitä ihanuuksia sieltä voisikaan taas ostaa. Muutamia kesto suosikkeja on löytänyt, jotka olen suosiolla jättänyt odottamaan alea, ja nyt ne ovat siellä!Kaikkia kokoja tietenkään ei ole enää saatavilla (huokaisu) mutta kyllähän sieltä kaikkea ihanaa löytää tilalle, kun vähän jaksaa kaivaa.

Nettialet ovat oikeastaan ainoat alet, joita jaksan selailla. Ärsyttävintä on mennä itse liikkeisiin ja yrittää tunkeutua sen ihmismassan läpi havittelemaan tiettyä tuotetta. Pahinta on vain mennä "katsomaan" ja ostaa "jotakin" joka loppujen lopuksi päätyy kaapin perälle kysyen, miksi ihmeessä ostin tämmöisen. No, näitähän nyt sattuu jokaiselle, se on vain se tarve ostaa sitä jotakin, voi hymyssä suin sitten kertoa kavereille "Hei, arvatkaa mitä? Selviydyin aleista!" yök! (Alea pahimmat on ehkä Stockan hullut päivät. Yök!)

No, joissakin aleissa on toisaalta ihan kiva piipahtaa, monet parhaat löydöt on tehty aleista, mutta näitä aleja tarkoitan niitä, jotka on vielä hyllyissä siinä helmikuussa, eikä 27.12. Tuolloin, ei kiitos, en astu jalallanikaan kauppakeskuksen ovista (paitsi niissä tapauksissa, kun olen töissä).

Mutta ne asos.com löydöt!! Enjoy!!

1. Vero Moda Stag Knit Oversized Cardigan, 64,10€ nyt 38,46€ 2. Belted Chunky Wrap (musta on varsinaisesti alessa, mutta minua houkuttaa enemmän tuo kamelin sävy) 38,46€ nyt 20,51€ 3. Cuffed Jersey Trousers, 30,77€ nyt 17,95€ 4. (Ihanat 100% silkkihousut on ehkä pakko ostaa) Perfect Silk Peg Trouser 83,33€ nyt 42,31€


Asusteista suloisin on ehkä pandapipo (joka on ehkä jo vilahtanut blogissa aikaisemminkin) Bear Face Beanie, 17,95€ joka ei myöskään ole alessa, mutta miten tuommoista voi vastustaa?
House of Harlow 1960 14ct Gold Plated -
kaula,- ja rannekoru ovat ehdottomasti "I want, i need" - listalla, nyt alessa -40%
Ihana, suloinen, muhkea, naisellinen laukku on aina tarpeellinen ja laukkujakaan ei voi koskaan olla liikaa, Handheld Croc Frame Bag, 48,72€ nyt 36,54€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti