tiistai 20. toukokuuta 2008

Täydellinen juhlamekko?

Onko sellaista? Täydellistä juhlamekkoa?
Varmasti on... mutta... mistä ihmeessä ne sitten ovat?


Tein havainnon kaupungilla pyöriessäni, että useat juhlamekot on tehty niin suuririntaisille naisille, että tällainen lattarintainen jää vailla ihanaa kangasta ja kuosia. Aina pitäisi valita se tavallinen musta/valkoinen, joka sitten litistää ne tissit vielä enemmän piiloon.

Mainoksissa ja kuvissa luvataan täydellinen mekko, joka istuu hyvin ja näyttää seksikkäältä ja plaaplaa.. Mitä vielä. Kaikissa koristaa se blondi suurine tisseineen!

Pah! Mutta ehkä sittenkin on vielä toivoa.


Zarassa ja Mangossa olen ainakin törmännyt muutamiin malleihin, jotka myös pienirintaiset saavat muotoa näkyviin. Mutta sitten se koko kysymys. Miksi ihmeessä niitä kokoja ei voida tilata lisää? Tiedätkö ketään XL-kokoista, jolla on pienet rinnat, koska sanon (vannon) että ne mallit eivät todellakaan sovi suuririntaisille.

Mutta sen enempää nyt vikisemättä ja narisematta. Löysin ihanan juhlamekon. Zarasta, vaikka luulin että en koskaan löytäisi minkäänlaista juhlamekkoa sieltä.

On tässäkin yksi huono puoli. No, juuri se rinnankohta. Mutta oikeilla rintaliiveillä saan kuin saankin mekon istumaan.


Mekko on monivärinen, satiininen ja ohutta ilmavaa kangasta. Juuri minun näköinen.


Huomasin mekon itseasiassa jo kaksi viikkoa sitten, mutta silloin kyseistä koosta löytyi ompeluvirhe, joka oli niin näkyvä, ettei sitä ompelijakaan olisi saanut kunnolla kuntoon. Ja kyseistä kokoa ei enää ollut missään liikkeessä. Pahus, juuri niin minun tuuriani. Tietysti.

Ja nyt tänään, kotimatkalla, löysin (onneksi) saman mekon, joka luultavasti oli palautettu, ja se oli ehjä! Wuuhuu!!

Täältä tullaan ylioppilasjuhlat, häät, ristiäiset, häät, synttärit jne.

Onnea mekkojahtiin!
Kuvat: Zara, Asos.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti