tiistai 1. huhtikuuta 2008

Kissakaveria EI jätetä!Nyt alkaa taas kevät kukkia ja ihmiset suuntaavat nokat kohti kaakkoa.
Matka kohti mökkiviikonloppuja.
Ja siellä takapenkillä se Maija taas vinkuaa sitä mustavalkoista mirriä itselleen, ja äiti myötäilee, että kyllä me sellainen hankitaan kunhan päästään perille...

Ennen kuin otat itsellesi kesäkissan, muista muutama asia!!

- Kissa on eläin, joka tarvitsee hoitoa ja suojaa
- Kissa on eläin, joka tuntee myös kipua
- Vaikka kissa olisi kuinka itsenäinen, se ei tarkoita sitä, että sen voi jättää omineen viikkokausiksi siinä toivossa että: "kyllä se hiiriä sieltä metsästä metsästää"


"UUSI KAMPANJA ALKAA!!!
Whiskas Kissakaveria Ei Jätetä -kampanja käynnistyy vu
onna 2008 jo viidennen kerran. Kampanjan tavoitteena on muistuttaa ihmisiä vastuustaan lemmikinomistajina ja herättää yleistä keskustelua lemmikkien ottamisesta ja pitämisestä. Suomessa hylätään vuosittain tuhansia eläimiä, joista valtaosa on kissoja.

Kampanjasta kertyvät varat lahjoitetaan Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton löytöeläintyölle. Varat käytetään pääosin kissojen sterilointiin ja kastrointiin sekä rokotuksiin ja madotuksiin, mutta myös tunnistusmerkintöihin mikrosirulla, jotka ovat suurena apuna kadonneiden kissojen löytämisessä ja tunnistamisessa. Vuonna 2004 aloitettu kampanja on kerännyt varoja löytöeläimille reilusti yli 20 000 euroa.

Kampanjan kummeina jatkavat musiikin monitoimimies ja päätoimittaja
Jone Nikula, juontaja ja tv-kasvo Ellen Jokikunnas, laulaja Jonna Kosonen ja näyttelijä Eija Vilpas. Lisäksi kampanjan avajaispäivänä paljastetaan vuoden 2008 uusi Kissakaveria Ei Jätetä -kummi.

Vuoden 2008 kampanja alkaa 25. huhtikuuta."

Lahjoita 5€ SEY:n eläinsuojelutyöhön.

Näin osallistut kampanjaan: Kissakaveria 
Ei Jätetä -hyväntekeväisyyskampanjaan voi osallistua lähettämällä tekstiviestin SEY numeroon 16350. Viestin hinta on 5 euroa.
Eläimet kiittävät tuestasi.

Tee testi Sey:n sivuilla: 
http://sey.brandson.fi/?s=s


Yhteisöt: (klikkaa)

Minun ja Pinjan terveiset kaikille maailman kissoille, koirille, hiirille, papukaijoille, pupuille, hirville, mäyrille, hevosille, lehmille, kanoille, virtahepoille, tiikereille, seeproille, sioille ja siis kaikille eläimille!!


Muista myös yhtä tärkeä Irti mun munista- kampanja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti