lauantai 6. lokakuuta 2007

Plan Goes Huuma

"Plan on kansainvälinen kehitysyhteistyöjärjestö

Plan on kansainvälinen kehitysyhteistyöjärjestö, joka parantaa kehitysmaiden lasten elinoloja pysyvästi. Teemme työtä lasten oikeuksien toteutumiseksi tavalla, joka yhdistää ihmisiä yli kulttuurirajojen.

Plan perustettiin vuonna 1937. Työ Suomessa alkoi vuonna 1998. Arvoinamme ovat lapsikeskeisyys, kunnioitus ja ammattimaisuus. Plan on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton. Toiminnassa on mukana pian 30 000 suomalaista. Maailmanlaajuisesti kummeja on jo yli miljoona. PlanKummien lisäksi työtämme tukevat ulkoasiainministeriö sekä kasvava joukko suomalaisia yrityksiä.

Plan Suomi noudattaa kaikessa toiminnassaan eettisiä periaatteita. Olemme avoin organisaatio, joka kunnioittaa ihmisyyttä sen kaikilla alueilla. Plan on Kehitysyhteistyön Palvelukeskuksen (Kepa ry) ja Kehys ry:n jäsenjärjestö, ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö, Unicefin kansalaisjärjestökomitean ja Vastuullinen lahjoittaminen ry:n (VaLa) jäsen."

----> http://www.plan.fi


Oltiin 29.09.2007 Plan goes Huuma- ohjelmassa, maikkarin studiolla. Siellä oli n. 200 aktiivista kummia, ja heidän avecit.

Mekin olimme siellä, ja oli kyllä jännää. Maikkarin studio sinänsä ei ole mikään kovin ihmeellinen. Studio, jossa on kameroita ja huoneita huoneiden perään.
Huuma-studio näytti niin pieneltä, että ei voinut ymmärtää miten se televisiossa näyttääkin niin isolta.

Kokoontuminen alkoi studiolle klo 17.30 (lähetys alkoi 19.30). Juomatarjoilua (kaksi drinkkilippua) ja sitten se kuuluisa valokuvaus.
Kaikki, jotka ovat katsoneet Huuma-ohjelmaa, tietävät, että yksi yleisöstä pääsee kisaamaan mainoskatko-kilpailuun. Eli yksi onnekas voi voittaa kaikki palkinnot tietyltä mainoskatkolla tulleet tavarat/matkat/esineet jne.
Kuvaus vei oman aikansa, ja tietenkin kaikkia jännitti, kuka se onnekas oli. Jokainen salaa toivoi sen olevan minä itse.

Kun vihdoin pitkien vessajonojen jälkeen päästiin studiolle, se vaikutti mielenkiintoiselta. Jännitys alkoi.
Ihmiset kävivät istumaan paikoilleen, tietyille oli varttuja paikkoja, ne jotka loppujenlopuksi pääsivät itse ohjelmaan esiintymään.
Oli äiti ja tytär, jossa äiti yllätti käymällä kummilapsen kotimaassa.
Oli myös kummitesti-kilpailu, johon joku ei vielä-kummilainen pääsi testaamaan, onko sopiva kummiksi.

Ja sitten tietenkin se mainoskatko-kilpailu. Huh, melkein sydän pääsi hyppäämään, kun kuva vilahti ruudulla, mutta eihän se tietenkään siihen jäänyt meidän kohdalle, ja joku muu onnekas pääsi yrittämään, ja yritys kannatti. Koko potti lähti mukaan. Onnea!

Mutta oli sekin jännää, että kotiyleisö näki meidät telkkarissa, jihuu, olimme 15sekunnin julkkikset. (täytyy myöntää, ohjelma on videolla, ja kyllähän me siellä vilahdetaan useamminkin.)

Esiintyjänä oli Lauri Tähkä & Elonkorjuu.

Musiikki oli hyvää, ja mainoskatkoilla ohjaaja kertoi seuraavat ohjeet.
Taputusta taputuksen perään. Hieman oli kädet hellänä sen jälkeen.

Tähän ohjelmaan voisi kyllä mennä useamminkin mukaan, niin hauskaa se kyllä ihan oikeasti oli.

Lore ja Heikki, juontajaparina oli aivan täydellinen. Ja tietenkin oli mukava nähdä Pikku-Lore ja Pikku-Heikki. Ja Nina Herala. Parasta ehkä oli Loren ja Heikin Bollywood-tanssiesitys. Kiitos teille!http://www.mtv3.fi/huuma/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti