Tiikeri tuli uunista hyvänmakuisena ja näköisenä. Nams! Maiskis!
200 g voita
3 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 munaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl kermaa
2 rkl kaakaojauhetta
1. Vaahdota voi ja sokerit.
2. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten joukkoon.
3. Lisää kerma vuorotellen keskenään sekoitettujen jauhojen kanssa.
4. Ota eroon 1/3 osa massaa ja lisää sen joukkoon kaakaojauhe.
5. Pane massa kahvikakkuvuokaan kerroksittain, kaakaolla värjätty osa keskelle.
6. Paista +175c˚ n. 1 tunti. (Pinnalle voi laittaa tomusokeria epäonnistumisien kohdille)
Bon Appétit!
Resepti löytyi
täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti