maanantai 13. marraskuuta 2006

Ihmeelliset asiat pyörii mielessä..

Ei sille voi mitään, että kun katsoo peiliin, reidet näyttää läskiltä, tissit näyttää pieniltä, perse on liian iso, silmäpussit roikkuvat, naama punoittaa ja nenän päässä taitaa olla finni.
Kaikenlisäksi hiukset tuntuvat olevan aivan täysin vääränlaiset. Miksi ihmeessä tuokin hius törröttää keskellä päätä, kuin mikäkin antenni. Ja sähköisyys, eihän näitä saa edes lakkapullolla kuriin.

Tiedättekö, tässä eräänä päivänä mietin näitä juttuja saunassa, ja totesin kauhuissani, että alasti näytän aivan kamalalta (niinkuin me kaikki ajattelemme itsestämme). Jalat, reidet, maha, rinnat.. Ei luoja, mieleeni pulpahti kuva jostakin pumattavasta barbarasta (siis se versio, jolla ei ole isoja tissejä) mutta pidin itseäni vielä kauheampana.

Huokaisin siis todella syvää ja poikaystäväni kysyi mikä hätänä. Kerroin sitten tietenkin mitä olin juuri ajatellut ja tämä alkoi nauraa. Siis nauroi minulle päin naamaa, ettäs kehtasi.
Totesi sitten, että.. "Kulta, ei sun jalat ole läskit, vaan ihan normaalit. Sulla on kiva pieni pömmpismaha, ja sun tissit on juuri ihanat tuollaisenaan..."

Ei siinä sitten muuta kuin uudestaan peilin ääreen hämmästyneenä. Ei hitto, voisiko toi mies todella olla oikeassa. Voiko joku nähdä minut kauniina? Jopa alasti? Voiko todella tuo pikku maha tuossa olla jonkun mielestä söpö.
Totesinpa sitten, että paskat. Olin millainen tahansa, minusta pidetään silti.

Eihän meitä mahalla ja reisillä mitata ihmisinä. Eihän? Eihän?

Eihän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti