tiistai 16. marraskuuta 2010

Natural Mineral Make Up!

Tilasin äskettäin Lily Lololta muutamia mineraali meikkejä, kuten moni muukin bloggaaja on tehnyt tai aikonut.

Ostaminen oli helppoa, siinä se sitten olikin. Mitään muuta minulle ei Lily Lolosta ole sanottavana, jätti melko tyhjäksi. Kyllä oli suuri pettymys ja syvä huokaus kun paketin sisältö paljastui.


Valikoima näyte kokoina on melko pieni, ja esim. luomivärejä ei voi ostaa kuin isommissa £5 purkeissa. Näytekokojen hinnat ovat alkaen £0,75 mikä kuulostaa vähältä, mutta sitä se onkin, nimittäin näyte on hyvin vähäinen, ehkä yhden tai kahden kerran käyttöön. Aurinkopuuteri saapuu pienessä purkissa, josta riittää muutamaan käyttökertaan, hintaan £1,25.


Tuntui että lähes £10 meni hukkaan...


"Vuonna 2005 Vikki Khan perusti Lily Lolon haluna saada naisille vieläkin hehkuvampi iho, kemikaalittomat, väriaineettomat ja täyteaineettomat tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia. Ja ne antavat täysin virheettömän ihon."

No, kuten sanottua, en ollut kovin vakuuttunut. Kokeilin puutereita, aurinkopuuteria ja poskipunaa ja mikään niistä ei ollut hyvä. Poskipuna oli ensinnäkin vaikea levittää, johtuen varmasti minipussin epäkäytännöllisyydestä, mutta muuten väri oli mukavan (oh la la, cherry blossom) sävyinen.

Peiteväri sen sijaan toi pettymyksen esim. (blush away) koska se ei tehnyt iholleni mitään muuta kuin kuivatti. Myöskään tummien silmien peiteväri (PeepO) ei toiminut, näytin vähintäänkin kuolleelta kuin eläväiseltä.


Ettei menisi liian negatiiviseksi, niin puuterit Popcorn ja Flawless Skin olivat ihanan kevyitä, vaikka eivät niinkään kokonaan peittäneet, mutta tuntuivat pysyvän hyvin, olo oli kevyt ja iho ei kuivunut tai varissut läpi päivän. Mutta silti olo hieman alaston, kun näpyt ja punaisuus paistoivat läpi.


-----

Mineraalimaailmassa saa olla varuillaan, kaikki ei suinkaan ole 100% luonnonmukaista, vaikka mineraalipuutereita puhuttaisiinkin.

Parasta mitä olen kokenut on Alima Pure. Olen ollut jo vuosia ihastunut Aliman valikoimaan ensinnäkin ja hintalaatu suhteeseen.

Yhden näytteen hinta on 1$ ja valikoimaa esim. luomiväreissä on loputtomasti, ja voin syvästi suositella kokeilemaan tuotteita, luomivärit tulevat pikkupurkissa ja sitä riittää moneksi kerraksi. 


Olen käyttänyt Satin Matte Foundation Olive 0 ja 1 tuotetta alusta asti, ja se on peittävä. Joskus silti käytän myös fluideja lisääkseni peittävyyden, esim. juhliin lähtiessä jne.

Ehdottomat suosikkini ovat luomiväri ja eyeliner valikoimat. Myös poskipunat Mimosa, Freja ja Apple Blossom kuuluvat ehdottomiin suosikkeihini. 

Pistachio, punaisuutta poistava väri on yksi ikisuosikkini, toimii, toimii, toimii!!

Ainoa johon en ole järin innostunut ovat huulikiillot. Ne maistuvat ja tuoksuvat pahalta, enkä siis niitä ole kovastikaan käyttänyt, vaikka niitä muutamat omistankin.

Alima Pure lähettää Yhdysvalloista Suomeen 6$ postikuluilla, ja paketti saapuu alle viikossa perille. Viime keväänä tosin Alima päätti lopettaa toimittamisen Skandinaavisiin maihin, mutta asiakaspalaute sai mielen muuttumaan, ja kesän jälkeen tuotteita pystyi taas tilaamaan edullisesti.


Suosittelen kokeilemaan mineraalimeikkejä, varsinkin jos omaa hyvin rasvaisen ihon. Pintakuivaa ihoa kannattaa kosteuttaa hyvin ennen mineraalimeikkien käyttöä, ettei meikki varise pois. Jos omaa paljon näppyä ja couperosa/rosaceaa kannattaa kokeilla varsinkin peitevärejä.

Puuterit sopivat hyvin myös muun meikkivoiteen kanssa käytettäväksi, mutta toimii parhaiten yksin käytettynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti