perjantai 15. helmikuuta 2008

Kakarat/teinit/nuoret/lapset

Mitä hemmettiä teini-ikäinen ajattelee? Sen haluaisin tietää. Siis ei mitä takoo suustaan ulos, vaan mitä ihan oikeasti, sisimmissään ajattelee.
Tuskinpa ainakaan sitä samaa mitä laukoo suustaan harva se sekunti.

Tänään ruokatauolla oli järkyttävää suorastaa kuunnella teini-ikäisten puhetta. Ei voinut kuin pudistella päätään, että noidenko käsiin pitäisi tämä maailma jättää, ei helvetissä! (anteeksi kirosana, mutta se oli todellakin tähän aiheeseen täysin sopiva!)

Teini-ikäiset yleensä kehuvat mitä ovat tehneet viime päivinä.

"Ollaan vedetty kännit jonkun Jassun luona. Laattailtiin junasta poistuessa. Pummattiin röökiä mäkin kulman takana. Naurettiin spurguille, kun ne laattaili ja kaatuili pitkin katuja. Pummattiin rahaa, että päästään vessaan. hengailtiin torilla ja leikittiin 20v."

Tänään liuta nuoria istui hesburgerissa, ja yksin niistä sitten kehuskeli, kuinka on joutunut poliisikuulusteluihin ja saa merkinnän rikosrekisteriin, ja muut olivat täysin vailla ymmärrystä kuinka vakavasta asiasta tosiasiassa olikaan.

Ymmärtävätkö nämä nuoret ollenkaan sitä, mitä tuo "mukava pikku jekku" pitää sisällään? Rikosrekisteri kuitenkin tulee vaikuttamaan työn saantiin ja muuhunkin. Minä en kyllä ajattelisi sitä vaan "ihan megasairaansiistinä" juttuna.

Sietäisi kyllä nykyajan nuorisoa potkia saappaalla päähän, prkl!! Saamattomia lapsia! Mitä niistäkin vielä tulee?
Sossun luukulla käyviä alkoholisti rikollisia?

Toivottavasti ei, koska ehkä toivoa on. Uskon, että ennen kun nämä nuoret täyttävät 20- vuotta, ehkä he tajuavat jo vähän enemmän. Sitä ennen... Saappaalla päähän, sanon minä.

Hittoviekunsuututtaatuollaisetpeniskat!!

Onneksi löytyy myös paljon poikkeuksia, nuorisoa, joka osaa oikeasti käyttäytyä ihmisiksi! Sellaisia nuorisoa minä katson mielelläni.
Enkä nyt todellakaan tarkoita mitää kirkossa oppinsa käynyttä nuorta. Vaan ihmisiä, jolla on järki päässä ja jalat maassa.

Piste. Tämä uikutus loppuu tähän. Piste. Piste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti