maanantai 4. joulukuuta 2006

Joulukriisi

Ärsyttävää kun ei ole lunta. Ei yhtään sellainen joulufiilis, niin kuin yleensä tulee ennen Joulua. On sellainen eräänlainen aikainen levottomuus, se joka iskee juuri ennen kevättä ja jatkuu siihen asti, kunnes aurinko alkaa taas paistamaan 24/7 (siis jos se joskus paistaisi niin paljon).
Inhottava kutina asioista, joita ei pitäisi edes ajatella vielä tähän aikaan vuodesta, sellainen joita miettii syksyllä ja varhaiskeväällä, ei näitä asioita kuuluisi pohtia Jouluna. Ei todellakaan!!

Masentuneisuus lisääntyy, ja talvet ja joulut mustenevat, mitä tässä siis enää odotetaan, muutetaan kaikki ulkomaille viettämään vihreää joulua. Biitsillä bikinit päällä joulukuusen ympärillä laulellen, hauskaa eikö? Talvinen Joulu on vanhanaikainen, eihän kukaan enää halua syödä kuivaa sikaa, lanttu-ja porkkanalaatikkoa, josta kukaan ei edes oikeasti tykkää, laulaa samoja lauluja vuodesta toiseen, katsella joulukuusta, jossa kissa roikkuu pallon perässä, katsella samoja elokuvia, joista ei oikeasti muista edes yhtä vuorosanaa ulkoa, mutta sen joka vuosi silti katsoo.

Kiinnostavaa ja innostavaa, eikö?

Mitä sitten. Minä tykkään, oli ruoka sitten kuivaa, pahaa, joulukuusi neulasista alaston, kissa naulakossa, elokuvat vanhoja, minä tykkään. Tykkään, tykkään.
Ja niin tykkää moni muukin!

Hyvää Joulun odotusta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti